Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 15:29

ΒΟΛΕΙ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρόκριση για τα αγόρια και κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΙ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρόκριση για τα αγόρια και κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας

 

Δύο νίκες για το 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας πέτυχαν χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου οι ομάδες κοριτσιών και αγοριών επικρατώντας με 2-0 σετ αντίστοιχα του 1ου ΓΕΛ και του 3ου ΓΕΛ.

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – 2ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2 σετ

Στο παιχνίδι που ξεκίνησε πρώτο τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Λυκείων. Βέβαια στο δεύτερο σετ το 1ο ΓΕΛ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και αγωνίστηκε μέχρι τέλος την ισοφάριση για να πάει το ματς στο 3ο και καθοριστικό σετ και εκεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Συμμαθήτριες και συμμαθητές των αθλητριών των δύο ομάδων έδωσαν τα δικό τους αγώνα από την κερκίδα ώστε να βοηθήσουν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα το 2ο ΓΕΛ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση όπου θα περιμένει να αντιμετωπίσει το νικητή από το παιχνίδι 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας – ΓΕΛ Αρφαρών.
Τα σετ: 10-25, 17-25.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
1ο ΓΕΛ (Ανδρέας Νίκας): Κοζάκη, Νανοπούλου, Λαδά, Καρανικολού, Τσοπανάκη, Μητροπούλου. Στον πάγκο ήταν και οι Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντινέα.
2ο ΓΕΛ (Παναγιώτης Γιαννούκος): Τσαλίκη, Νίκα, Μέντζα, Διακουμέα, Τσούμπανου, Σταυροπούλου, Σακελλαρίου (λ), Γυφτέα, Μάνα, Μπαλάση.

2ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – 3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0 σετ

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ο αγώνας των αγοριών με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Το 3ο ΓΕΛ μπήκε αρκετά καλά στο ματς και πήρε προβάδισμα με 3 και 4 πόντους (1-4, 2-5, 3-7, 6-10, 8-12), ενώ έφτασε ακόμη και στους 6 πόντους (11-17), όμως το 2ο ΓΕΛ, δεν τα παράτησε και μείωνε σταδιακά έφτασε στην ισοφάριση 18-18 και από εκεί και μετά πέρασε μπροστά και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και έκανε το 1-0. Ανάλογη εικόνα είδαμε και στο δεύτερο σετ, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να προηγούνται ακόμη και με 5 πόντους (2-7, 3-8), όμως και πάλι ο αντίπαλος του κατάφερε να αντιδράσει και αφού έφτασε στην ισοφάριση 10-10, από εκεί και μετά πέρασε μπροστά και πήρε διαφορά με 4 και 5 πόντους και έκλεισε το σετ με 8 πόντους και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει αύριο στις 11.30 το πρωί, στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Αντίπαλος του θα είναι το ΓΕΛ Κυπαρισσίας, που χθες κέρδισε με 2-0 σετ το ΓΕΛ Γαργαλιάνων.

Τα σετ: 25-19, 25-17.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
2ο ΓΕΛ (Παναγιώτης Γιαννούκος): Κολοκοτρώνης, Τομαράς, Ντάκουρης, Καζάκος, Παπαδέας, Μαλλώσης, Γεωργόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Πετρόπουλος, Πέττας.
3ο ΓΕΛ (Γιώργος Μαυρέας): Βλάσσης, Μέγγος, Σκουρτσίδης, Σπανός, Τσιχριτζής, Ρηγόπουλος, Αγαπητός, Τσιρτσής. Στον πάγκο ήταν και οι Λυμπέρης Τσομπάνου.