Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 12:29

ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ: Το 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησε τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Το τίτλου του πρωταθλητή στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων στα αγόρια κατέκτησε χθες το 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας, που κέρδισε στο τελικό το ΓΕΛ Κυπαρισσίας με 2-0 σετ.


Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη κυρίως στο δεύτερο σετ, όπου η ομάδα του 2ου ΓΕΛ επικράτησε με 31-29.
Το 2ο ΓΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο σετ και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα, που έφτασε ακόμη και τους 9 πόντους και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ, το ΓΕΛ Κυπαρισσίας ανέβασε απόδοση και διεκδίκησε την ισοφάριση ώστε να πάει το ματς σε τρίτο σετ και εκεί να διεκδικήσει τη νίκη. Από τα πρώτα λεπτά πήρε προβάδισμα δύο και τριών πόντων μέχρι το 18-20. Σε εκείνο το σημείο το 2ο ΓΕΛ αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (20-20) και από εκεί και μετά πότε το ένα σχολείο και πότε το άλλο έπαιρναν το προβάδισμα, όπου τελικά κατέληξε στο Λύκειο της Καλαμάτας.
Δυναμικό παρών έδωσαν συμμαθήτριες και συμμαθητές των δύο Λυκείων και έδωσαν το δικό τους αγώνα από την κερκίδα για να εμψυχώσουν τους αθλητές και να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην κατάκτηση της νίκης.
Τα σετ: 25-15, 31-29.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
2ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κολοκοτρώνης, Τομαράς, Ντάκουρης, Καζάκος, Παπαδέας, Μαλλώσης. Στον πάγκο ήταν οι Πετρόπουλος, Γεωργόπουλος.
ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Π. Παναγιωτόπουλος, Χ. Παναγιωτόπουλος, Σαλιγκαριάς, Κωνσταντόπουλος, Γκίντσεβ, Δενδρινός, Κανελλόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Αποστολόπουλος, Λαμπρόπουλος.