Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 14:46

ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΟΛΕΪ: Στην ημιτελική φάση το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΟΛΕΪ: Στην ημιτελική φάση το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Λυκείων προκρίθηκε το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας, που χθες κέρδισε με 2-0 σετ το ΓΕΛ Πύλου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Το 6ο ΓΕΛ ήταν καλύτερο και στα δύο σετ και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και να προκριθεί στην ημιτελική φάση. Στο πρώτο γρήγορα πήρε διαφορά 7 πόντων με το καλό σερβίς και τη διατήρησε μέχρι το τέλος, όπου έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα και έφτασε άνετα στην επικράτηση.

Το Λύκειο της Πύλου δεν ξεκίνησε καλά στο α’ σετ, όπου βρέθηκε να χάνει με 7-0 και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά, παρότι έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο β’ σετ η εικόνα του ήταν ανάλογη, ο αντίπαλος πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει την ισοφάριση.
Τα σετ: 15-25, 11-25.

Το ματς διαιτήτευσαν η Στυλιανή Λιλή και ο Νικόλαος Λυμπέρης.
ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ (Παν. Πετροπούλου): Ζενάι, Καραμπάτσου, Τσώνη, Πολυζώη, Κορελλά, Γκαβόι, Καλότι (λ), Ντόντα. Στον πάγκο ήταν οι Καραμάνι, Σινάι, Τσαγκλή, Χότζα, Κουτσουμπού, Ράλλη (λ).
6ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χαρ. Μπάμπαλης-Θεοδ. Καλαϊτζής): Πανούση, Χριστοπούλου, Πούλιου, Λαγού, Βαλαβάνη, Πουλοπούλου, Γεωργιοπούλου (λ), Μαζαρέα, Μπουρί, Παππά, Μπουσούνη (λ).