Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 17:52

ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Γ.Σ. Μεσσήνης 3-0 τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Γ.Σ. Μεσσήνης 3-0 τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Με εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, ολοκλήρωσε ο Γ.Σ. Μεσσήνης (φωτό) τους αγώνες του στην κανονική διάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.


Το άλλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου, αυτό ανάμεσα στο Ζακυνθινό και τον Γ.Α.Ε.Τ. Δίων δεν διεξήχθη γιατί η ομάδα της Κυπαρισσίας δεν μετέβη στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και έχασε 3-0 στα χαρτιά.
Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα η ομάδα της Μεσσήνης θα αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου, όπου θα αναμετρηθεί με τον Γ.Α.Ε.Τ. Δίων, ενώ το άλλο ζευγάρι αποτελούν ο Ζακυνθινός που τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου και ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Ο Απόλλων Καλαμάτας Β’ που τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας δεν έχει δικαίωμα ανόδου και έμεινε εκτός συνέχειας.

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 3-0 σετ

Η ομάδα της Μεσσήνης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.
Ηταν η δεύτερη νίκη που σημείωσε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η δεύτερη απέναντι στην ομάδα των Γαργαλιάνων, αφού στο ματς του α’ γύρου είχε κερδίσει στη διαδικασία του τάι μπρέικ.
Τα σετ: 25-15, 25-18, 25-13.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Γρηγορία Γιακουμή.
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Θ. Μπρούμα, Ε. Μπρούμα, Παυλάκου, Καραθανάση, Καραφλού, Εξηνταβελώνη, Αυγουστάτου (λ), Τσάκωνα, Δούβαλη, Καυκά Αλεξοπούλου, Κορδονούρη.
ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αλαφάσου, Βλαχάκη, Ανδρώνη, Ράπτη, Λίγγρη, Καραμπαλή, Φουρτούνη (λ), Τόσκα, Χρονοπούλου, Σερέτη.

ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΠ – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(10η αγωνιστική)
Ζακυνθινός – ΓΑΕΤ Δίων(χ.α.) 3-0
ΓΣ Μεσσήνης – ΓΣ Γαργαλιάνων 3-0
Ρεπό: Απόλλων Καλαμάτας Β’

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. Ζακυνθινός 24-0 24
2. Απόλλων Β’ 18-11 16
3. ΓΑΕΤ Δίων 9-16 10
4.ΓΣ Μεσσήνης 8-20 5
-. ΓΣ Γαργαλιάνων 7-22 5