Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:42

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στο Μίλωνα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στο Μίλωνα

Δεύτερη πράξη σήμερα στα πλέι οφ ανόδου της Pre League βόλεϊ γυναικών, με τον Απόλλωνα Καλαμάτας να υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου το Μίλωνα.

Η μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε την Τετάρτη στο πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη με 3-0 σετ και θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή για την άνοδο.
Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες και ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει σήμερα το 1-1, ώστε να πάει τη σειρά σε τρίτο ματς, που θα γίνει στην έδρα του Μίλωνα, καθώς έχει τερματίσει σε υψηλότερη θέση από τον Απόλλωνα.
Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για το ζευγάρι ΖΑΟΝ – Αμαζόνες. Οι Αμαζόνες νίκησαν επίσης με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα και χρειάζονται μια νίκη για να προκριθούν στον τελικό. Με διπλό σήμερα στη Κηφισιά η σειρά τελειώνει.
Οι Αμαζόνες έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ (σε ημιτελικούς και τελικούς), μιας και κατέλαβαν τη 2η θέση, πίσω από τον πρωταθλητή και αήττητο Πανιώνιο που πήρε την απευθείας άνοδο.
Το δεύτερο εισιτήριο διεκδικούν οι Αμαζόνες, ο Μίλωνας, ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο ΖΑΟΝ με τις δύο πρώτες ομάδες να έχουν προβάδισμα μετά τα πρώτα παιχνίδια, για να βρεθούν στους τελικούς.