Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 15:04

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-0 σετ τον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-0 σετ τον Απόλλωνα

 

Ο Μεσσηνιακός κέρδισε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα Καλαμάτας 2, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στον 3ο υποόμιλο, του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων Κ18 της ΕΣΠΕΠ.

Ο Μεσσηνιακός έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στον 3ο υποόμιλο και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (Σάββατο εντός, Κυριακή εκτός έδρας), τον Σπαρτιατικό όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου.

Σε ότι αφορά το παραπάνω ματς της 9ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Πέμπτη στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, ο Μεσσηνιακός διαθέτοντας αθλήτριες με περισσότερες εμπειρίες, αλλά και παιχνίδια δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει. Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του.

Από την άλλη πλευρά καλά στοιχεία έδειξαν οι αθλήτριες του Απόλλωνα, οι περισσότερες από τις οποίες ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι να ασχολούνται με το βόλεϊ. Στη διάρκεια του ματς προσπάθησαν να είναι όσο το δυνατόν ανταγωνιστικές και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-9.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος με τη Γεωργία Αρμακόλλα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Χρονοπούλου, Διακουμέα, Νίκα, Θεοδωροπούλου, Νακούση, Παναγοπούλου, Σταυροπούλου (λ), Σώκου, Τσουμπρή, Μητροπούλου, Χανδρινού, Σπυροπούλου, Βεργετοπούλου (λ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Πρίτσα, Θανάση, Λαμπροπούλου, Σκουράκη, Πούλιου, Βουγιουκλή, Μ. Χριστοπούλου (λ), Λαπιώτη, Γαρατζιώτη, Κορωνίου, Δημάκη, Ηλιοπούλου (λ).