Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:27

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Πρόκριση για Απόλλωνα και Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Πρόκριση για Απόλλωνα και Μεσσηνιακό

Ο Απόλλων Καλαμάτας και ο Μεσσηνιακός μετά τις νίκες τους στα διπλά παιχνίδια με τον Α.Ο. Ακρίτα και τον Σπαρτιατικό αντίστοιχα, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων Κ18 της ΕΣΠΕΠ.

Ο Απόλλωνας επικράτησε και στα δύο ματς του ΑΟ Ακρίτα με 3-0 (εκτός) και 3-2 (εντός) αντίστοιχα και πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ φάση. Το ίδιο έκανε και ο Μεσσηνιακός καθώς κέρδισε με 3-1 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου και με 3-0 την Κυριακή εκτός έδρας τον Σπαρτιατικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Ο Απόλλωνας θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, το νικητή που θα προκύψει από τα παιχνίδια Παναχαϊκή – Ερμής και Αίολος Αγυιάς – Απόλλων Πατρών. Ο Μεσσηνιακός θα αναμετρηθεί σε δύο αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον Α.Ο. Αλκυών. Το Σάββατο οι δύο ομάδες θα παίξουν στο Κλειστό της Καλαμάτας στις 5 μ.μ. και την Κυριακή θα γίνει το δεύτερο ματς στο Ναύπλιο.

Αναλυτικά η εικόνα των 4 αγώνων:

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3 σετ

Τα σετ 14-25, 14-25, 16-25.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Γρηγορία Γιακουμή. Σημειωτής ήταν η Γεωργία Αρμακόλλα.
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζόπουλου): Βίγκου, Τσαλίκη, Μέντζα, Κουσούλη, Καραμπάτσου, Μαρκοπούλου, Καρανικολάου (λ), Κουμούνδρου, Γεωργιάδη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Μπεκιάρη, Νίκα, Δρούγα, Κοτσαρίνη, Λαδά, Παπαδοπούλου (λ), Τσουμελέα, Διακουμή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 3-1 σετ

Τα σετ: 26-24, 25-22, 23-25, 25-17.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος. Σημειωτής ήταν η Γρηγορία Γιακουμή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούμπανου Παναγοπούλου, Διακουμέα, Νακούση, Θεοδωροπούλου, Σταυροπούλου (λ), Χανδρινού.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μιχάλης Κωνσταντόπουλος): Ζερβού, Καρούνου, Λεβιδιώτη, Μπουρλόκα, Λεκάκη, Οικονομόπουλου, Νεσίρι (λ), Γκάγκαρη, Αϊβαλιώτη, Φουντά (λ).

Οι δεύτεροι αγώνες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ 3-2 σετ

Τα σετ: 22-25, 25-22, 21-25, 25-20, 15-12.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή. Σημειωτής ήταν η Γρηγορία Γιακουμή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Μπεκιάρη, Νίκα, Θεοδωροπούλου, Κοτσαρίνη, Τσουμελέα, Δρούγα, Παπαδοπούλου (λ), Καμπούκου, Σοφούλη, Διακουμή, Αγγελοπούλου, Γ. Χριστοπούλου (λ).
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζοπούλου): Βίγκου, Τσαλίκη, Μέντζα, Γεωργιάδη, Καραμπάτσου, Μαρκοπούλου, Παπαδάμη (λ), Κουμούνδρου, Καπερνοπούλου.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3 σετ

Τα σετ: 22-25, 23-25, 20-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Κ. Μπόμπας με την Π. Σοφού.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μιχάλης Κωνσταντόπουλος): Ζερβού, Καρούνου, Λεβιδιώτη, Μπουρλόκα, Λεκάκη, Οικονομόπουλου, Νεζίρι (λ), Αϊβαλιώτη, Κορίννη, Γκάγκαρη, Μπόμπα, Φουντά (λ).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Χρονοπούλου, Τσούμπανου, Παναγοπούλου, Διακουμέα, Νακούση, Θεοδωροπούλου, Σταυροπούλου (λ), Χανδρινού, Τσουμπρή, Νίκα, Σώκου Βεργετοπούλου (λ).