Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:46

ΒΟΛΕΪ: Νίκη για τις παγκορασίδες του Ακρίτα, 3-2 σετ τον Απόλλωνα Καλαμάτας 2

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Ακρίτας αναδείχθηκε νικητής στη διαδικασία του τάι μπρέικ κερδίζοντας τον Απόλλων Καλαμάτας 2 σε ματς της 4ης αγωνιστικής στον 4ο υποόμιλο του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Κ16 της ΕΣΠΕΠ.

Το παιχνίδι διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και είχε διάρκεια 2 ώρες και 10 λεπτά.
Εγινε αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, με τον γηπεδούχο Ακρίτα να επικρατεί στο α’ σετ, όμως στη συνέχεια ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα, που ήταν και τα πρώτα που κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο Ακρίτας έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη.

Ηταν αρκετά ανταγωνιστικός στο 4ο σετ και παίρνοντας μεγάλη διαφορά έφτασε άνετα στην επικράτηση και έκανε το 2-2. Στο 5ο σετ και οι δύο ομάδες έκαναν την προσπάθεια τους για να φτάσουν στη νίκη, όμως στο τέλος οι νεαρές αθλήτριες του Ακρίτα οδήγησαν την ομάδα τους στην κατάκτηση του σετ και τη νίκη.

Τα σετ: 25-17, 13-25, 22-25, 25-8, 15-12.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Γρηγορία Γιακουμή. Σημειωτής ήταν η Ολγα Βλαχούλη.
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζόπουλου): Κουμούνδρου, Μαρκοπούλου, Γεωργιάδη, Καπερνοπούλου, Καραμπάτσου, Παναγέα, Παπαδάμη (λ), Τσακαλάκου, Περρωτή, Τσικρικού.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Πρίτσα, Σκόκου, Κωστοπούλου, Λαμπροπούλου, Γαρατζιώτη, Βουγιουκλή, Χριστοπούλου (λ), Λαπιώτη, Κορωνιού, Σταυροπούλου, Δημάκη, Κοτταρίδη (λ).