Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 10:35

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση

Με δύο μεταγραφές και μία ανανέωση ξεκίνησε ο Απόλλων Καλαμάτας τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Τη φανέλα του Απόλλωνα θα φορούν τη νέα σεζόν η Λευκορωσίδα Λισαβέτα Τσαμπάι και η Κατερίνα Ρεντούμη που αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές της θερινής περιόδου, καθώς επίσης και η Δώρα Ευθυμιοπούλου που ανανέωσε τη συνεργασία της με την Καλαματιανή ομάδα.


Η Τσαμπάι είναι 27 ετών έχει ύψος 1.83, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και τη φετινή χρονιά έπαιζε στον ΑΣΠ Κόρινθος. Η Ρεντούμη είναι 19 ετών έχει ύψος 1.79, παίζει ως διαγώνια και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στις Αμαζόνες. Η Ευθυμιοπούλου είναι 19 ετών, έχει ύψος 1.73 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και και θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα.

Ηδη η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Δημητρακόπουλο, συνεχίζουν τις προσπάθειες τους ώστε σύντομα να ολοκληρώσουν τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και από εκεί και μετά να ασχοληθούν με άλλα αγωνιστικά θέματα, όπως το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, το κλείσιμο των φιλικών αγώνων μέσα από τα οποία θα μονταριστεί η ομάδα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη με τη έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Δημητρακόπουλος θα έχει δίπλα του, τον τιμ μάνατζερ Παναγιώτη Χανδρινό και τον γυμναστή Κώστα Κουτράκη.