Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 14:01

ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Προβάδισμα πρόκρισης για Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Προβάδισμα πρόκρισης για Απόλλωνα Καλαμάτας

Προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ έκανε ο Απόλλωνας, που την Τετάρτη το απόγευμα κέρδισε στην Ακράτα την τοπική ομάδα με 3-1 σετ.


Η Καλαματιανή ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για να προκριθεί στα τελικά του πρωταθλήματος και θέλει με νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι να πάρει το ένα από τα εισιτήρια για την τελική φάση.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα Κλειστό γήπεδο, που ήταν καμίνι και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητριών των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι αθλήτριες του Απόλλωνα μπήκαν αγχωμένες στο παιχνίδι και έκαναν πολλά. Από εκεί και μετά όμως η Καλαματιανή ομάδα μπήκε πιο καλά στα υπόλοιπα τρία σετ και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Σημαντικό στοιχείο ότι τα κορίτσια έχουν δουλέψει αρκετά με τον προπονητή Παναγιώτη Χανδρινό και αυτό το παρουσιάζουν και στο γήπεδο.
Τα σετ: 25-21, 17-25, 20-25, 20-25.
Το ματς διαιτήτευσαν οι Αλέξανδρος Βασιλείου, Γιώργος Παπαχριστόπουλος.
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ (Γεωργία Καπόρη): Ζαβούνη, Καζαντζίδη, Μελιστά, Μικροπούλου, Νικόλα, Τ. Τζαβέλα, Αδ. Τζαβέλα, Αδ. Τζαβέλα, Χαραλαμποπούλου, Χυσένα.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Διακουμή, Μπεκιάρη, Κοτσαρίνη, Θανάση, Δρούγα, Θεοδωροπούλου, Παπαδοπούλου (λ), Μάστορα, Τσουμελέα, Κορωνιού, Λαμπροπούλου, Σκουράκη, Βέργη, Μ. Χριστοπούλου.