Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 14:30

ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ηττα για το Μεσσηνιακό στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ηττα για το Μεσσηνιακό στην Πάτρα

Την ήττα με 3-0 σετ από τον Ερυθρό Αστέρα γνώρισε προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, η ομάδα παγκορασίδων του Μεσσηνιακού.


Ηταν ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων και ο Μεσσηνιακός πλήρωσε τα πολλά λάθη που έκαναν οι αθλήτριες του στη διάρκεια του ματς. Η αφόρητη ζέστη, αλλά και η ταλαιπωρία για να φτάσει η ομάδα του Μεσσηνιακού στο Κλειστό “Κ. Πετρόπουλος”, σίγουρα έπαιξαν το ρόλος τους, όμως δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα. Η Καλαματιανή ομάδα έχει την ευκαιρία να προκριθεί αν στο δεύτερο ματς δείξει την καλή εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και την έφεραν μέχρι την ημιτελική φάση να διεκδικεί την είσοδο της στο Final 4.
Τα σετ: 25-15, 25-15, 25-20.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Μητρόπουλος χρησιμοποίησε στην αρχική 6άδα τις Χανδρινού, Νακούση, Νίκα, Φειδά, Μπαζάνη, Παναγοπούλου, Βεργετοπούλου (λ). Στη διάρκεια του ματς έπαιξαν και οι Νικητέα, Τσούμπανου. Την αποστολή ακολούθησαν και οι Σώκου, Αναστασοπούλου, Βρεττάκου (λ), Καμαρινάκη, Κορογώνα, Τσάνι, αλλά δεν αγωνίστηκαν.
Το δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο ο Μεσσηνιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.