Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 17:38

ΒΟΛΕΪ: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πετρέας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πετρέας

Ο Γιώργος Πετρέας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Μεσσήνιος διεθνής κεντρικός είχε ήδη συμφωνήσει με τον σύλλογο για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έλαβε και επίσημη υπόσταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει: “Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους "πύργους" του "τριφυλλιού" και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του. Σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, o Γιώργος Πετρέας επισήμανε: "Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα είμαστε μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε”.