Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 12:10

Ο Ακρίτας σε διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων

Γράφτηκε από τον
Ο Ακρίτας σε διεθνές  τουρνουά βόλεϊ κορασίδων

Στην όμορφη Ναύπακτο βρίσκεται από προχθές η ομάδα Κ-18 του Α.Ο. Ακρίτα, όπου θα δώσει το παρόν στο 6ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.


Στο τουρνουά συμμετέχουν η ιταλική ASD Rucallumera Pallavolo από τη Σικελία, η ΟΚ Volero Pale από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, ο ΑΟ Αρατος Κιάτου, ο ΑΠΣ Αλίμου και ο Σπαρτιατικός ΓΣ.
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά σε εκδήλωση που έγινε στο λόμπι του ξενοδοχείου Λεπάντο.
Την αποστολή του Ακρίτα απαρτίζουν οι Σταυρούλα Μπαστακού, Εβελίνα Μέντζα, Αρτεμις Μαρκοπούλου, Ολυμπία Τσαλίκη, Μαρίλια Κουμούνδρου, Εμμανουέλα Καρανικολού, Χρύσα Παπαδάμη, Κατερίνα Καραμπάτσου, Σταυρούλα Καπερνοπούλου, Μαριαλένα Βίγκου, Δήμητρα Κουσούλη, Βάλια Παναγέα, Βάλια Τσακαλάκου, Βίβιαν Γεωργιάδη, Κάτια Τσικρικού και Μυρτώ Μαλάμου. Συνοδός είναι η προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων Νάνσυ Πανταζοπούλου.
Σχετικά με την παρουσία της ομάδας Κ18 στο τουρνουά της Ναυπάκτου, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Ακρίτας πρωτοπορεί και πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά καθώς είναι ο μοναδικός σύλλογος πετοσφαίρισης της Μεσσηνίας που συμμετέχει ανελλιπώς σε διεθνείς αγώνες τα τελευταία χρόνια τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Οι μικρές μας αθλήτριες αναμένεται να αποκομίσουν πλούσιες αθλητικές εμπειρίες αλλά και σπουδαίες αναμνήσεις που θα τις συντροφεύουν για μια ζωή καθώς πρόκειται για μια ευρωπαϊκή συνάντηση νέων με διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις.
Τέλος να αναφέρουμε πως οι δραστηριότητες του Α.Ο. Ακρίτα δεν σταματούν στην Ναύπακτο καθώς θα ακολουθήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου η συμμετοχή του συλλόγου μας σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά αυτή τη φορά στη Σικελία”.
Το τουρνουά γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Ομόνοιας Ναυπάκτου, του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Παπαχαραλάμπειο κλειστό γυμναστήριο και το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει ως εξής:
12:00 ASD Roccalumera Pallavolo - ΑΟ Άρατος Κιάτου
14:00 ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ - Σπαρτιατικός ΓΣ
16:30 Ομόνοια Ναυπάκτου - ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας
18:30 Volero Pale - ΑΠΣ Αλίμου