Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 13:12

ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο φάιναλ 4 οι παγκορασίδες

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο φάιναλ 4 οι παγκορασίδες

Στο φάιναλ 4 του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ προκρίθηκε ο Απόλλων Καλαμάτας μετά την εντός έδρας επικράτηση του με 3-0 σετ επί του Α.Ο. Ακράτα στο δεύτερο ημιτελικό αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.


Οι νεαρές αθλήτριες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για το φάιναλ 4 Πελοποννήσου και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο της να έχει ελπίδες ότι μπορεί να ανατρέψει το βάρος της κατάστασης.
Ο προπονητής Παναγιώτης Χανδρινός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που στη διάθεση του και όλα τα κορίτσια έκαναν το καλύτερο για να προκριθεί η ομάδα στον τελικό. Στην προσπάθεια τους είχαν και τη συμπαράσταση των γονιών, συγγενών και φύλλων που συντέλεσαν στον 7ο παίκτη και βοήθησαν από την πλευρά τους να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας πήρε τα δύο πρώτα σετ που ήταν και το ζητούμενο και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση. Από εκεί και μετά επιδίωξε να τελειώσει το παιχνίδι με τη νίκη, όπως και έγινε.


Τα σετ: 25-8, 25-16, 25-19.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Γρηγορία Γιακουμή και σημειωτής ήταν η Όλγα Βλαχούλη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Διακουμή, Δρούγα, Μπεκιάρη, Τσουμελέα, Θεοδωροπούλου, Κοτσαρίνη, Παπαδοπούλου (λ), Λαμπροπούλου, Θανάση, Σκουράκη, Κορωνιού, Βέργη, Μάστορα, Μ. Χριστοπούλου (λ).
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ (Γεωργία Καπόρη): Τρ. Τζαβέλα, Καζαντζίδη, Αδ.-Ι. Τζαβέλα, Μελίστα, Αδ.-Ε. Τζαβέλα, Μικροπούλου, Ζαβούνη, Χαραλαμποπούλου.

Με Ερυθρό Αστέρα

Ο πρώτος αντίπαλος του Απόλλωνα στο φάιναλ 4 που ήταν ο Ερυθρός Αστέρας ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ. Το άλλο ζευγάρι είναι Α.Ο. Αλκυών – Γ.Ε. Ναυπλίου. Εκεί που απομένει να γνωστοποιήσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΣΠΕΠ, που θα γίνει το φάιναλ 4 , καθώς και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής.