Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 14:37

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για την πρόκριση στον τελικό οι παγκορασίδες του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για την πρόκριση στον τελικό οι παγκορασίδες του Απόλλωνα

Την πρόκριση στον τελικό του final 4 παργκορασίδων θα διεκδικήσει σήμερα ο Απόλλων Καλαμάτας που θα αναμετρηθεί στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό της Αμαλιάδας με τον Ερυθρό Αστέρα.


Η αποστολή του Απόλλωνα δεν θα είναι εύκολη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρας, καθώς αντιμετωπίζει την περσινή φιναλίστ, ενώ στον προηγούμενο γύρο είχε κερδίσει το Μεσσηνιακό και πήρε ένα από τα εισιτήρια για το final 4.
Ο προπονητής Παναγιώτης Χανδρινός θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι τις Μαρία Χριστόπουλου, Βασιλική Παπαδοπούλου, Εβελίνα Μπεκιάρη, Γεωργία Λαμπρόπουλου, Βασιλική Δρούγα, Κλειώ Θεοδωρόπουλου, Βασιλική Βεργή, Ναυσικά Κοτσαρίνη, Αλίκη Μάστορα, Σμαραγδινή Τσουμελέα, Αννα-Μαρία Αγγελοπούλου, Χριστίνα Σταυροπούλου, Ξανθίππη Κορώνιου και Ιωάννα Σκουράκη.
Την αποστολή του Απόλλωνα στην Αμαλιάδα θα συνοδεύσει ο υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων και της ακαδημίας Παύλος Χριστόπουλος.
Στον άλλο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα με την ίδια ώρα έναρξης (7 μ.μ.), στο Κλειστό του Ναυπλίου θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Α.Ο. Αλκυών με τη Γ.Ε. Ναυπλίου στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του φάιναλ 4 παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.