Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012 19:24

Εχασαν τα κορίτσια του Ακρίτα στο βόλεϊ, αλλά έκαναν ένσταση

Γράφτηκε από τον
Εχασαν τα κορίτσια του Ακρίτα στο βόλεϊ, αλλά έκαναν ένσταση

Αντίο στο 2012 με εντός έδρας ήττα 3-0 σετ από την Ηλιούπολη είπε στους φίλους του στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας αλλά και στους υπευθύνους του ο Ακρίτας Καλαμάτας.
Η ομάδα του Γιάννη Σκαρτσίλη για ένα ακόμη παιχνίδι μέσα στην έδρα της δεν μπόρεσε να έχει την απαιτούμενη αγωνιστική διάρκεια που απαιτείται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην κατηγορίας με συνέπεια να χάσει δίκαια από μια σαφώς μαχητική αλλά όχι ανίκητη βέβαια αντίπαλο.
Τα σετ της συνάντησης που σφύριξαν οι Γκόλφης, Γλωσσίδης ήταν 17-25, 17-25 και 20-25 (προηγήθηκε ο Ακρίτας με 20-18).
ΑΚΡΙΤΑΣ: Πανταζοπούλου, Χάσκου, Μποχρίνη, Καρακύκλα, Βυθούλκα, Ορφανέα(αρχική εξάδα), Μάνα(L), Κωνσταντοπούλου, Παναγοπούλου, Γεωργούλια, Νιάρχου, Αλεξοπούλου(L).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μπόκα, Μαρκοπούλου, Μέξη, Κούρδογλου, Ξένου, Χανδρή(αρχική εξάδα), Βατουσιάδη(L), Μπατσομήτρου(L), Βλασερού.

Ενσταση έκανε ο Ακρίτας

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα του Ακρίτα υπέβαλε έσταση κακής συμμετοχής της Μπατσομήτρου της Ηλιούπολης γιατί στο φύλλο αγώνα είχε δηλωθή με το Ν14 και όταν μπήκε στο γήπεδο φόραγε το Ν12. Το "λάθος" διαπιστώθηκε στην διάρκεια του τρίτου σέτ και ενώ το σκόρ ήταν 14-12 γις τις φιλοξενούμενες με συνέπεια να διαμορφωθεί σε 13-13. Αμέσως μετά την λήξη του αγωνα οι ρέφερι έκαναν το δικό τους έλεγχο και η συνέχεια βέβαια θα δοθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΠΕ.

 
 
 

 

 
 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ