Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 21:18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Και επίσημα 3η μεταγραφή ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Και επίσημα 3η μεταγραφή ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

Παίκτης της Καλαμάτας '80 είναι ξανά από σήμερα ο υψηλότερος αθλητής Σωκράτης Χαραλαμπίδης, όπως έκανε γνωστή η διοίκηση με την ανακοίνωση της.


Ο Χαραλαμπίδης επέστρεψε στους "Λύκους", καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και τότε στο πρωτάθλημα της Pre League. Μια ανακοίνωση που ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του notosport.eleftheriaonline, το οποίο είχε γράψει περίπου 3 ώρες νωρίτερα.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για τη μεταγραφή-επιστροφή του Χαραλαμπίδη είναι η ακόλουθη: "Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του αθλητή Σωκράτη Χαραλαμπίδη! Ο Εβρίτης αθλητής αγωνίζεται ως Διαγώνιος και ως ακραίος και έχει ύψος 198 εκατοστά. με τη φανέλα του τοπικού Εθνικού όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2018 κατάφερε 2 φορές να κατακτήσει τη 2η θέση στο League Cup και μια φορά την 5η θέση στο πρωτάθλημα Challenge Cup Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στη Γερμανία, την Αυστρία ενώ ξαναβρέθηκε στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2021-202 Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Ιταλίας με τα χρώματα της Delta Volley Porto Viro
Καλωσορίζουμε τον Soky στην ομάδα και την πόλη μας και ευχόμαστε μια σαιζόν με υγεία!!».