Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 20:39

PRE LEAGUE: Συνεχίζει στον Απόλλωνα η Ευθυμιοπούλου

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE: Συνεχίζει στον Απόλλωνα η Ευθυμιοπούλου

Στο Απόλλωνα Καλαμάτας θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά 2024-2025 η Δώρα Ευθυμιοπούλου (πρώτη από αριστερά στη φωτό), όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της ομάδας.


Η 19χρονη λίμπερο θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Καλαματιανή ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εχει αρκετές διακρίσεις στις κατηγορίες παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων τα προηγούμενα χρόνια που αγωνιζόταν σε ομάδες της Λάρισας (Α.Ε. Λάρισας και περισσότερες στο Φιλαθλητικό), τόπο καταγωγής της και ήρθε την προηγούμενη χρονιά στον Απόλλωνα. Στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια και πλέον έχει εγκλιματιστεί και αναμένεται τη προσεχή χρονιά να βοηθήσει την ασπρόμαυρη ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, έχει ανανεώσει για 3η σερί αγωνιστική χρονιά η πασαδόρος Αννα Μαυροειδή, ενώ οι πρώτες προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι είναι οι δύο ακραίες η 27χρονη Λισαβέτα Τσαμπάι, που αγωνιζόταν στον ΑΣΠ Κόρινθος και η 19 χρονη Κατερίνα Ρεντούμη, η οποία έπαιζε στις Αμαζόνες.