Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 17:07

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Επιστροφή Μαντέκα στον πάγκο του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Επιστροφή Μαντέκα στον πάγκο του Ακρίτα

Μετά από δύο χρόνια ο Γιάννης Μαντέκας επιστρέφει στον πάγκο της γυναικείας ομάδες βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Μαίρη Τσιριμπή.

Ο Πατρινός βολεϊμπολίστας, που παράλληλα αγωνίζεται και στην Καλαμάτα ‘80, θα κοουτσάρει τα κορίτσια του Ακρίτα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαντέκας ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από την καλαματιανή ομάδα και υπήρχε αμοιβαία ικανοποίηση, γι’ αυτό και επέστρεψε σε αυτό το πόστο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Η διοίκηση του ΑΟ Ακρίτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιάννη Μαντεκα, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει ξανά την ομάδα γυναικών στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής 2024-2025. Ο καταξιωμένος Πατρινός βολεϊμπολίστας, με πλούσιες παραστάσεις, είχε ξεκινήσει ακριβώς πριν δυο χρόνια την προπονητική του καριέρα στον ΑΟ Ακρίτα.
Οι κοινές μας απόψεις στο χώρο της πετοσφαίρισης και η συμφωνία όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, έπαιξαν το ρόλο τους για την μεγάλη επιστροφή. Η ηθική που διαθέτει και ο ακέραιος χαρακτήρας του κέρδισαν από τη πρώτη κιόλας θητεία του τόσο τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Ακρίτα, όσο και τις αθλήτριες. Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του”.