Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 17:33

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στην πρώτη ομάδα η Φωτεινή Λαδά

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στην πρώτη ομάδα η Φωτεινή Λαδά

Μια ακόμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του έκανε ο Απόλλων Καλαμάτας που αυτή τη φορά προχώρησε στην προώθηση από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα της Φωτεινής Λαδά.


Η διοίκηση έχει αποφασίσει η ομάδα να ακολουθήσει διαφορετική πορεία, από αυτή που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος πλέον είναι η προώθηση των ταλαντούχων αθλητριών από τα αναπτυξιακά τμήματα στην πρώτη ομάδα, κάτι που συνέβη με την 16χρονη κεντρικό Φωτεινή Λαδά. Σχετική με την παραπάνω κίνηση είναι η ανακοίνωση της διοίκηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook: “Όπως έχουμε ανακοινώσει φέτος θα είναι ιδιαίτερη χρόνια μιας και η διοίκηση έχει αποφασίσει να στηριχθεί περισσότερο από ποτέ στις βάσεις της μιας και πλέον τα αναπτυξιακά μας έχουν αποδείξει ότι με τη δουλειά που συντελείται μπορούν να έχουν και τις ευκαιρίες τους σε μεγάλες κατηγορίες. Η 16 χρονη λοιπόν Φωτεινή Λαδά αποτελεί τη πρώτη αθλήτρια της παραπάνω απόφασης. Αν και μαθήτρια Β λυκείου η αφοσίωση της και η δυναμική της αποτελούν εχέγγυα για την εξέλιξη της. Φωτεινή μας καλώς όρισες στα νέα μεγάλα μονοπάτια!”.
Να σημειωθεί ότι η Λαδά είναι η 6η κατά σειρά αθλήτρια που προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας, μετά τις Λισαβέτα Τσαμπάι, Κατερίνα Ρεντούμη, Αννα Μαυροειδή, Δώρα Ευθυμιοπούλου και Φωτεινή Βουλγαράκη.