Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 20:44

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε η Κακά, προωθήθηκε η Κοτσαρίνη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε η Κακά, προωθήθηκε η Κοτσαρίνη

Με άλλες δύο κινήσεις η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμάτας συνέχισε τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της γυναικείας ομάδας.


Συγκεκριμένα προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με την Σεμπρεβίβα Κάκα και προώθησε στην πρώτη ομάδα την Ναυσικά Κοτσαρίνη.
Η Σεμπρεβίβα Κάκα, είναι 18 ετών, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και θα προσφέρει για δεύτερη σερί χρονιά τις υπηρεσίες της στον ασπρόμαυρο σύλλογο. Την περσινή σεζόν, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών σε πολλά παιχνίδια, εξαιτίας ενός θέματος με το δελτίο της, κάτι που ξεπεράστηκε στα μέσα σχεδόν της χρονιάς. Ετσι είχε λίγο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.
Η διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας της σημειώνει τα ακόλουθα: “Το όνομα της παραπέμπει σε κάτι εξωτικό. Όμως έχει το όνομα του περίφημου λουλουδιού των Κυθήρων. Η Σεμπρεβίβα θα βρίσκεται δίπλα μας στο ταξίδι της πρηλιγκ για 2η χρονιά. Σεμπρε καλή αγωνιστική και εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις!”

Η Ναυσικά Κοτσαρίνη είναι 15 ετών και αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιου. Μέσα από τη δουλειά που έχει κάνει τα δύο χρόνια που βρίσκεται στα αναπτυξιακά τμήματα του Απόλλωνα έχει καταφέρει να δείξει το ταλέντο της και τις δυνατότητες που έχει για να προχωρήσει στο χώρο του βόλεϊ. Τα καλά στοιχεία που διαθέτει ήταν από τους λόγους που έκαναν τους ανθρώπους του Απόλλωνα να της δώσουν τη ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της προώθησης της στη γυναικεία ομάδα, η διοίκηση σε μήνυμα της ανέφερε: “Η Ναυσικά αποτελεί ένα παράδειγμα γρήγορης ανάδειξης μέσα από τις ακαδημίες. Ασχολείται με το βόλεϋ μόλις 2 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα με την δουλειά της κέρδισε επάξια την προώθηση της στη γυναικεία ομάδα! Ο Απόλλωνας βρίσκεται δίπλα στα παιδιά του και δίνει τα κατάλληλα εφόδια υποστήριξης τους”.