Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 16:40

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: Καλή πορεία και παραμονή οι στόχοι για τη νέα σεζόν (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: Καλή πορεία και παραμονή οι στόχοι για τη νέα σεζόν (βίντεο)

Καλή πορεία, παραμονή στην κατηγορία και να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ έχει ως στόχο του ο Α.Ο. Ακρίτας τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΠ.


Με τους παραπάνω στόχους, η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της με την πρώτη προπόνηση που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Νέα πρόσωπα ο προπονητής Γιάννης Μαντέκας, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στον Ακρίτα, που είναι η πρώτη ομάδα που καθοδηγεί ξεκινώντας την προπονητική του πορεία και η αθλήτρια Βαλεντίνα Κυβέλου, που επέστρεψε στην ομάδα.

Είχε φύγει για σπουδές και αγωνίστηκε σε ομάδες της Πάτρας και της Ζακύνθου και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ακρίτα τη θερινή περίοδο. Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών και οι Εμμανουέλα Καρανικολού, Κατερίνα Καραμπάτσου, Εβελίνα Μέντζα, οι οποίες προωθήθηκαν από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας.
Ο Γιάννης Μαντέκας, στη διάρκεια της φετινής σεζόν θα στηριχθεί στις Αργυρώ Γεωργουλάκου, Ελευθερία Ζουμπουλίδου, Φωτεινή Αντωνοπούλου, Ολυμπία Τσαλίκη, Ζωή Κρίκη, Σταυριάνα Σερελέα, Βαλεντίνα Κυβέλου, Νίκη Κουκούτση, Καλλιρόη Μπότη, Μελίνα Μπάκα, Δήμητρα Γυφτέα, Παναγιώτα Βολανάκη, Κατερίνα Καραμπάτσου, Εμμανουέλα Καρανικολού, Εβελίνα Μέντζα, Νάνσυ Πανταζοπούλου, Μαριαλένα Σκορδά.


Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, ήταν παρών και η Μαρία Τσιριμπή, η οποία έχει αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Οι προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 5.30 μ.μ.- 7 μ.μ. και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 8.30 μ.μ. - 10 μ.μ.