Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 17:57

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε ανεπίσημα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε ανεπίσημα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά

Τη Δευτέρα το απόγευμα ξεκίνησε ανεπίσημα ο Μεσσηνιακός την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2024-2025.


Η πρώτη προπόνηση στο Κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας έγινε υπό τις οδηγίες του Τάκη Θεοδωρόπουλου και την στήριξη του Νίκου Ζεργιώτη.
Η προπόνηση ήταν σε χαλαρό ρυθμό και συμμετείχαν οι Μάρθα Μπουγά (ήδη φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ τμήμα Ψυχολογίας), Χρυσούλα Τσούμπανου, Ξένια Χρονοπούλου, Σταυριανή Μητροπούλου, Αναστασία Τσοπανάκη, Ευδοκία Σώκου, Ντορίτα Μπαζάνη, Λιάνα Νίκα, Γεωργία-Αριστέα Παναγοπούλου και Χριστιάνα Μενούνου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, με τη διοίκηση σιγά – σιγά να προχωράει σε ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, αλλά και τους στόχους που θα διεκδικήσει η ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς.

Πρώτη μεταγραφή

Για την ώρα η πρώτη κίνηση αφορά τη μεταγραφή της αθλήτρια Μαρίας-Ελένης Κοτσόκολου, που έρχεται για σπουδές στην Καλαμάτα. Η 19χρονη αθλήτρια, προέρχεται από τον Ερυθρό Αστέρα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ και έχοντας αξιόλογη παρουσία μέχρι και τη σεζόν που πέρασε. Πλέον έρχεται στο Μεσσηνιακό να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να βοηθήσει ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι που θα θέσει η διοίκηση.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η ακαδημία

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ακαδημία βόλεϊ του Μεσσηνιακού.
Η έναρξη της λειτουργίας είναι στις 12.20 το μεσημέρι και οι προπονήσεις των νεαρών κοριτσιών θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται στο γήπεδο και οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6981860472-6978030105 και τον υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ Χρήστο Ζερίτη.