Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 13:04

ΒΟΛΕΪ: Σήμερα η επίσημη πρώτη του ανανεωμένου Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Σήμερα η επίσημη πρώτη του ανανεωμένου Απόλλωνα

Το ταξίδι της για τη φετινή αγωνιστική χρονιά 2024-2025, ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας και σήμερα θα γίνει η επίσημη «πρώτη» για τη νέα σεζόν.


Η διοίκηση του Απόλλωνα, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές έχουν προσκαλέσει όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών σήμερα στις 5.15 το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου για να παρακολουθήσουν κοντά στο φετινό ξεκίνημα.
Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και όλοι στην ομάδα θέλουν αυτό να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων και ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος μιλώντας στην «Ελευθερία»: «Σίγουρα που είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος, ανέφερε αρχικά. . και πρόσθεσε: «Αυτό γιατί η ομάδα είναι σε μια μεταβατική περίοδο κάνει ένα βήμα πίσω ώστε να ανασυγκροτηθεί με βασικό στόχο να καταφέρει να πετύχει την παραμονή. Από εκεί και μετά να κοιτάξουμε πιο ψηλά και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προσπαθήσουμε να βελτιώνουμε καθημερινά έτσι ώστε να μπορέσουμε να βάζουμε σιγά-σιγά και τα παιδιά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα».


Η Καλαματιανή ομάδα θα παρουσιαστεί φέτος με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει στελεχωθεί με 4 αθλήτριες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου και είναι οι Κατερίνα Ρεντούμη (19 ετών, διαγώνια), Λισαβέτα Τσαμπάι (27 ετών, ακραία), Φωτεινή Βουλγαράκη (21 ετών, λίμπερο), Γκαμπριέλα Λεντιόσεκ (22 ετών). ). , λίμπερο), τις Άννα Μαυροειδή (πασαδόρος), Δώρα Ευθυμιοπούλου (λίμπερο), Σεμπρεβίβα Κάκκα (ακραία), που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, στις 4 μικρές που προωθήθηκαν από τις ομάδες της ακαδημίας, Φωτεινή Λαδά (κεντρική), Ναυσικά Κοτσαρίνη (διαγώνια). ). ), Σμαραγδινή Τσουμελέα (ακραία), Μαρία Χριστοπούλου (λίμπερο) και σε όσες κινήσεις γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το ίδιο επιτελείο

Ο νέος προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος που έχει συνεργάτες του, τον Κώστα Κουτράκη, ως βοηθός, αλλά και γυμναστή, τον τιμ μάνατζερ Παναγιώτη Χανδρινό και την Αλκηστη Δεμπεγιώτη, που μείνει στη θέση της στατιστικής.

Προετοιμασία και φιλικά

Από προχθές ξεκίνησε η προετοιμασία με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, Δευτέρα, του Kalamata Beach Volley και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου.
Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, όλα θα γίνουν εκτός Καλαμάτας και το ξεκίνημα που θα γίνει με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Πρέβεζα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, όπου θα λάβουν μέρος ομάδες της Pre League, ο διοργανωτής Φιλαθλητικού Πρέβεζας, η Νέα Γενεά από τη Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής Κηφισιάς. Στις 5 που θα αγωνιστούν στην Κόρινθο, με την τοπική ομάδα, την οποία θα έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα και στις 12 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη, την ομάδα της Α2.

Ξεκίνησαν οι παγορασίδες

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει το τμήμα παγκορασίδων, καθώς οι προπονήσεις για τις νεαρές αθλήτριες ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη με τις οδηγίες του προπονητή Πάνου Χανδρινού. Στην προπόνηση έδωσε ο παρών και ο προπονητής της ομάδας γυναικείας Χρήστος Δημητρακόπουλος μαζί με τον υπεύθυνο των αναπτυξιακών τμημάτων και της ακαδημίας Παύλο Χριστόπουλο.