Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 12:49

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα βόλεϊ και την ακαδημία

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πρώτη συγκέντρωση για τα τμήματα βόλεϊ και την ακαδημία

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση των ομάδων βόλεϊ του Μεσσηνιακού, αλλά και της ακαδημίας ξεκίνησε από χθες Παρασκευή με την πρώτη ανεπίσημη προπόνηση της ομάδας παγκορασίδων 2.


Σήμερα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η ακαδημία βόλεϊ, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί για τις 12.20 το μεσημέρι. Αύριο στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συγκεντρώσεων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση των αθλητριών που στελεχώνουν τα αναπτυξιακά τμήματα, που θα δώσουν το παρών μαζί με τους γονείς τους, καθώς θα γίνει η γνωριμία με τα μέλη της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου, όπου και θα ενημερωθούν για τις δράσεις των ομάδων στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση των προπονητών, θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και στη συνέχεια ξενάγηση στο Μουσείο Αθλητικής Ιστορίας του Μεσσηνιακού, καθώς επίσης και επίσκεψη στους αθλητικού χώρους του γηπέδου.
Αργότερα στις 8 μ.μ., έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του προπονητικού επιτελείου με τις αθλήτριες, παλιές και νέα αποκτήματα, που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της γυναικείας ομάδας.
Να σημειωθεί ότι στο τμήμα παγκορασίδων 2 προπονητής θα είναι ο Αντώνης Κάτσος, έχοντας στο πλάι του, τον έφορο του τμήματος βόλεϊ Νϊκο Ζεργιώτη.
Για όλα τα παραπάνω το τμήμα βόλεϊ του Μεσσηνιακού εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου, που αναφέρει τα εξής:
- Η ανεπίσημη “πρώτη” συνάντηση και προπόνηση της νέας Ομάδος του Μεσσηνιακού “Παγκορασίδες 2”, έγινε την Παρασκευή 6/9/2024. Απαρτίζεται από κορίτσια που εκπαιδεύτηκαν στην Ακαδημία και ήρθε ο καιρός να φορέσουν την επίσημη φανέλα του και να τον εκπροσωπήσουν. Προπονητής τους ο Αντώνης Κάτσος, Γυμναστής, μέλος της θρυλικής ομάδος 1982-1986 που έφθασε να αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική, ξαναγυρίζει στον Μεσσηνιακό. Στήριγμά του, όπως και όλου του τμήματος Βόλεϊ του Μεσσηνιακού, ο αιώνιος έφηβος Νίκος Ζεργιώτης.

- Σήμερα Σάββατο 7/9/2024 αρχίζει η λειτουργία της Ακαδημίας Βόλεϊ στο Κλειστό Παραλίας ώρα 12.20-13.30.

- Την Κυριακή 8/9/2024 στις 18.30 έχουν κληθεί να βρεθούν, στην αίθουσα συγκεντρώσεων στο Γήπεδο Μεσσηνιακού, Μαυρομιχάλη 93, όλες οι Αθλήτριες των Αναπτυξιακών Ομάδων μαζί με τους Γονείς τους, προκειμένου να γίνει γνωριμία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεσσηνιακού, ενημέρωση για τις φετινές δράσεις και υποχρεώσεις των Ομάδων, παρουσίαση της ομάδος των Προπονητών, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ξενάγηση στο Μουσείο Αθλητικής Ιστορίας (1894-2023) του Μεσσηνιακού και επίσκεψη στους αθλητικούς χώρους του παλαιότερου Ελληνικού Γηπέδου.
- Ακολούθως στις 20.00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Προπονητικής ομάδας και της Ομάδος Γυναικών, με τις παλιές και νέες αθλήτριες που θα την στελεχώσουν στην φετινή πορεία της.-