Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 17:27

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με Μανωλάκη ολοκλήρωσε τις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με Μανωλάκη ολοκλήρωσε τις μεταγραφές

Με την απόκτηση του Βασίλη Μανωλάκη, η Καλαμάτα ‘80 ολοκλήρωσε τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της από το θερινό μεταγραφικό παζάρι.


Η Καλαματιανή ομάδα έκανε μια σημαντική προσθήκη καθώς ο 29χρονος κεντρικός μπλόκερ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο καθώς ήταν παίκτης του Φοίνικα Σύρου. Μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος των “πράσινων”, με την ομάδα της Σύρου στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι άουτ, όπου οι κυανέρυθροι κατάφεραν να ανανεώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Εχει αγωνιστεί στην Ελπίδα Αμπελοκήπων όπου τη χρονιά 2018-2019 βοήθησε την ομάδα να ανέβει στη Volley League. Συνέχισε εκεί για έναν ακόμη χρόνο και ακολούθησε ο ΟΦΗ, επίσης στην πρώτη κατηγορία. Πριν μετακομίσει στη Σύρο για λογαριασμό του Φοίνικα, έπαιξε για έναν χρόνο στον Αρη Θεσσαλονίκης.
Για την απόκτηση του υψηλόσωμου κεντρικού η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή Βασίλη Μανωλάκη! Ο Βασίλης είναι 29 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μπλόκερ και έχει ύψος 2.01 μέτρα. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες του Φοίνικα Σύρου, του Αρη Θεσσαλονίκης και του ΟΦΗ. Ευχόμαστε στο Βασίλη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!".

Ανανέωσε και ο Παλαιολόγος

Τη φανέλα της Καλαμάτας ‘80 για έναν ακόμη χρόνο θα φοράει ο Δημήτρης Παλαιολόγος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.
Χθες η διοίκηση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την παραμονή του 23χρονου διαγώνιου για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο και γίνεται ο 8ος κατά σειρά αθλητής που συνεχίζει στους “Λύκους”. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα οι Μαουρίτσιο Βιέιτο, Διονύσης Λυκούρεσης, Μηνάς Αραπάκης, Κώστας Δαλακούρας και Νίκος Χριστόφας, Νίκος Μπιρμπίλης, Βαγγέλης Ντάκουρης.


Η ανακοίνωση για την παραμονή του Παλαιολόγου είναι η ακόλουθη: “Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Δημήτρη Παλαιολόγο. O Δημήτρης αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 192 cm. Ο 23χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες Παναθηναϊκός, Α.Σ Κέρκης, Α.Ο.Π Κηφισιάς, Αριστοτέλης Σκύδρας και Φοίνικας Σύρου ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”.

Προώθηση του Αγγελου Βλάσση

Συνεχίζοντας την αξιοποίηση των ταλαντούχων αθλητών της που αγωνίζονται στα αναπτυξιακά τμήματα, χθες η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 ανακοίνωση την προώθηση του 16χρονου αθλητή Αγγελου Βλάσση. Ο νεαρός αθλητής που έχει περάσει από την ακαδημία, τα τμήματα παμπαίδων, παίδων και εφήβων προωθήθηκε φέτος στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις από την έναρξη της προετοιμασίας της.


Για την προώθηση του στην ανδρική ομάδα η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την προώθηση στην Ανδρική μας ομάδα του νεαρού αθλητή Αγγελου Βλάσση. Ο 16χρονος Καλαματιανός αθλητής έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Για ακόμα μια φορά ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, καταφέρνει να περάσει την πόρτα της Ανδρικής μας ομάδας, πιστοποιώντας την διαχρονική και μεθοδική δουλειά που κάνουμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα. Ευχόμαστε στον Άγγελο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλύτερος λίμπερο της Volley League ο Αρης Χανδρινός