Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 12:05

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Τρίτη θέση για τον Ακρίτα σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Τρίτη θέση για τον Ακρίτα σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία

Την τιμητική τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του ΑΟ Ακρίτα στο διεθνές τουρνουά U16 της Roccalumera, που έγινε από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.

Η καλαματιανή ομάδα στον μικρό τελικό επικράτησε με 3-0 σετ της Ομόνοια Ναυπάκτου παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ.
Η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά της Σικελίας, ήταν η επιβράβευση των αθλητριών, που εκπροσώπησαν επάξια τη Μεσσηνία στο εξωτερικό.
Στον ημιτελικό ο Α.Ο. Ακρίτας είχε ηττηθεί από τη δυνατή OK Volero Pale με 3-1 σετ. Στο μεγάλο τελικό η τοπική ομάδα νίκησε την ομάδα από τη Βοσνία στο tτάι μπρέικ μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Για τον Α.Ο. Ακρίτα που είχε προπονήτρια την Νάνσυ Πανταζοπούλου, αγωνίστηκαν οι Γυφτέα Δήμητρα, Μέντζα Εβελίνα, Τσαλίκη Ολυμπία, Βίγκου Μαριαλένα, Κουσούλη Δήμητρα, Καρανικολού Εμμανουέλα, Καραμπάτσου Κατερίνα, Μαλάμου Μυρτώ, Περρωτή Αναστασία, Παπαδάμη Χρύσα, Καπερνοπούλου Σταυρούλα, Κουμούνδρου Μαρίλια, Τσακαλάκου Βάλια, Παναγέα Βάλια και Γεωργιάδη Βίβιαν.
Στο τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές από τον Alessandro Zurro, πρόεδρο της ομοσπονδίας Regione di Messina, Paolo de Grazia σύμβουλο της ομοσπονδίας Regione di Messina, Giuseppe Lombardo δήμαρχο της Roccalumera και Matteo Francilia δήμαρχο του Furci Siculo.
Οι ομάδες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά όπου οι διοργανώσεις αναμένεται να αυξηθούν.
Για τον Α.Ο. Ακρίτα το ταξίδι αυτό έδωσε την ευκαιρία στις νεαρές αθλήτριες να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με Μανωλάκη ολοκλήρωσε τις μεταγραφές