Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 22:11

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στη διάρκεια της προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στη διάρκεια της προετοιμασίας

Με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, θα ξεκινήσει τα φετινά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Καλαμάτα ‘80.


Οι φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η Καλαμάτα ‘80 σε διάστημα ενός μήνα, ξεκινούν από τις 21 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Οι “Λύκοι” θα δώσουν τα πρώτα τεστ με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό ομάδα της Α2 κατηγορίας και θα ολοκληρώσουν τα φιλικά με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πανερυθραϊκό, ομάδα που θα έχουν αντίπαλο και στο πρωτάθλημα. Επίσης νωρίτερα θα δώσει άλλα δύο φιλικά με ομάδες που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα, τον Γ.Σ. Κερατέας και τον Α.Ο. Αιγιαλέων.
Ενδιάμεσα, το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου η Καλαματιανή ομάδα θα διοργανώσει το καθιερωμένο πλέον τουρνουά για να τιμήσει τον αείμνηστο παράγοντα “Γιάννη Μπουσούνη”. Φέτος θα είναι η 8η σερί σεζόν που πραγματοποιείται το παραπάνω τουρνουά, όπου θα συμμετάσχουν 3 ομάδες που αγωνίζονται στην Volley League, κάτι που σημαίνει ότι για άλλη μια χρονιά οι φίλαθλοι της Καλαμάτας ‘80, αλλά και οι φίλοι του βόλεϊ αναμένεται να παρακολουθήσουν συναρπαστικά παιχνίδια το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος στο τουρνουά για 4η σερί χρονιά, ο Α.Ο.Ν.Σ Μίλων θα δώσει ξανά το παρών μετά από δύο χρόνια και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου που θα αγωνιστεί φέτος στη Volley League, θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σεζόν.
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα ‘80 θα υποδεχτεί στο Κλειστό τον Παμβοχαϊκό, στο πρώτο φιλικό για τη φετινή περίοδο. Μια εβδομάδα αργότερα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βραχατιού εκτός έδρας, στο Κλειστό “ Γ. Τριαντάφυλλος” Βέλου-Βόχας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” και στη συνέχεια οι “Λύκοι” θα μεταβούν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Μετς, όπου θα δώσουν φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη ημέρα η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει στο Κλειστό της Κερατέας με την τοπική ομάδα, στις 20 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Αιγιαλέων και θα ολοκληρώσει τα φιλικά το Σάββατο 27 του μήνα με τον Πανερυθραϊκό και αυτό στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου, που θα αποτελέσει και την τελική πρόβα πριν τα ματς του πρωταθλήματος.
Για το πρόγραμμα των φιλικών η Καλαμάτα ‘80 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025!
Πληροφορίες για την ώρα διεξαγωγής και την είσοδο των φιλάθλων θα δίνονται την εβδομάδα πριν από κάθε παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι! Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τη δράση! Αποκτήστε το εισιτήριο διαρκείας σας και γίνετε μέρος της πιο συναρπαστικής σεζόν! Ζήστε τον παλμό, υποστηρίξτε την ομάδα μας, και δείτε τους αγώνες από την πρώτη γραμμή! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://aokalamata1980.gr/kartes-diarkeias-2024-2025/

Πρόγραμμα Φιλικών Αγώνων Προετοιμασίας:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Τριαντάφυλλος Βέλου-Βόχας
ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟ Καλαμάτα 1980

Σάββατο & Κυριακή 5-6 Οκτωβρίου
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
8ο Τουρνουά "Γιάννης Μπουσούνης"
Συμμετέχουσες Ομάδες:
1 ΑΟ Καλαμάτα 1980
2 Παναθηναϊκός ΑΟ
3 ΑΟΝΣ Μίλων
4 Φλοίσβος Π. Φαλήρου

Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Κλειστό Γήπεδο Μετς
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Καλαμάτα 1980

Κυριακή 13 Οκτωβρίου
Κλειστό Γήπεδο Κερατέας
ΓΣ Κερατέας - ΑΟ Καλαμάτα 1980

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΑΟ Αιγιαλέων

Κυριακή 27 Οκτωβρίου
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Πανερυθραϊκός ΑΣ
Μην το χάσεις! Στήριξε την ομάδα μας και ζήσε τον παλμό της νέας σεζόν από κοντά!”.