Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 12:37

Ξεκίνησαν τα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησαν τα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού

Την περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, με την παρουσίαση της γυναικείας ομάδας άρχισε η νέα αγωνιστική χρονιά 2024-2025 για το τμήμα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”, όπου ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Παναγιώτης Στασινόπουλος και ο α’ αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τις αθλήτριες όλων των τμημάτων, τους προπονητές, καθώς και αρκετούς γονείς που έδωσαν το παρών.
Τα νέα πρόσωπα, είναι ο προπονητής Αντώνης Κάτσος, που επέστρεψε στο Μεσσηνιακό μετά από 5 χρόνια και εντάχθηκε στα αναπτυξιακά τμήματα. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της γυναικείας ομάδας, αποκτήθηκαν οι Νίκη Κόλλια (αποκτήθηκε ως ελεύθερη, ενώ πριν από δύο χρόνια έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμάτας), Αγγελική Γρίβα (ελεύθερη από Α.Ο. Ακρίτα), Μαρία-Ελένη Κοτσόκολου (από Ερυθρό Αστέρα Πατρών), Σταυρούλα Μπαστακού (από Α.Ο. Ακρίτα), Βασιλική Παπαδοπούλου (από Απόλλωνα Καλαμάτας), Δήμητρα Ανδρινοπούλου (μεταγραφή από ΑΕ Πυλαίας) και Κορίνα Κλιάφα (μεταγραφή από Γ.Ε. Αγρινίου).


Για όλα τα παραπάνω η διοίκηση του Μεσσηνιακού εξέδωσε δελτίο Τύπου, όπου μεταξύ αναφέρει τα ακόλουθα:
Από το τμήμα Βόλεϊ του Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888 ανακοινώνεται πως η νέα περίοδος 2024-2025 άρχισε με την παρουσίαση της φετινής Ομάδας Γυναικών και των Αναπτυξιακών ομάδων την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Όλες και όλους τους καλωσόρισαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ Παναγιώτης Στασινόπουλος-πρόεδρος- και Σταύρος Χριστόπουλος-Αντιπρόεδρος Α΄.
Ο Μεσσηνιακός έχει Πρόσωπο. Διοικείται από επώνυμα άτομα που συνδέονται μεταξύ τους μόνο με το πάθος τους για τον Αθλητισμό και την Αγάπη για το Σωματείο, μέσα από το οποίο μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι και υπηρετώντας το.
Στο τμήμα Βόλεϊ εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου και Σύνδεσμος με το Τμήμα είναι ο Χρήστος Ζερίτης. Την Ομάδα Γυναικών διαχειρίζονται η Γεωργία Σουρή και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος. Στα Αναπτυξιακά τμήματα η διαχείριση γίνεται από τους Παναγιώτη Μητρόπουλο, Τάκη Θεοδωρόπουλο, Κατερίνα Φωτεινάκη, Αντώνη Κάτσο, Μαρία Χρονοπούλου και Βασιλική Θάνου. Στη θέση του φροντιστή όλων των τμημάτων παραμένει και τη φετινή περίοδο ο Νίκος Ζεργιώτης.


Η ομάδα Γυναικών σχεδιάστηκε, χωρίς ματαιόδοξες σκέψεις και αλαζονικές συμπεριφορές, με αθλήτριες που γνωρίζουν από διακρίσεις και γι’ αυτό ο πρώτος στόχος της θα είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής-Περιφερειακό Πελοποννήσου.
Προπονήτρια παρέμεινε για άλλη μια χρονιά η Γεωργία Σουρή με βοηθούς της, τους Τάκη Θεοδωρόπουλο και Χρήστο Χρονόπουλο.
Ανανέωσαν και συνεχίζουν οι: Κατερίνα Φωτεινάκη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Όλγα Τσάτουμα, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Χρύσα Καράμπελα, Νεφέλη Τζουάνου, Ασημίνα Τσάτουμα, Κυριακή Βασιλειάδη.
Μεταγράφηκαν οι: Νίκη Κόλλια (ελεύθερη-πρώην Απόλλων Καλαμάτας), Αγγελική Γρίβα (ελεύθερη-πρώην ΑΟ Ακρίτας), Μαρία-Ελένη Κοτσόκολου (από Ερυθρό Αστέρα Πατρών), Σταυρούλα Μπαστακού (από ΑΟ Ακρίτας), Βασιλική Παπαδοπούλου (από Απόλλωνα Καλαμάτας).
Στην ομάδα Γυναικών θα αγωνίζονται, εκτός των παραπάνω και οι μαθήτριες Χρυσούλα Τσούμπανου, Μαρία Χανδρινού, Λυδία Νακούση, Ξένια Χρονοπούλου και Μαρίσια Θεοδωροπούλου.


Πριν την συνάντηση των Αθλητριών που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Γυναικών έγινε η συνάντηση εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεσσηνιακού και της ομάδος των Προπονητών με όλες σχεδόν τις αθλήτριες που θα απαρτίζουν τις Αναπτυξιακές Ομάδες. Προσήλθαν και πολλοί Κηδεμόνες που ξεναγήθηκαν στο Μουσείο, κάθισαν στις κερκίδες, πήραν ποικίλες πληροφορίες και απόλαυσαν τα παιδιά τους να παίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το όμορφο απόγευμα.
Οι Ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων 1 & 2, Παγκορασίδων 1 & 2 θα έχουν προπονητές τους Παναγιώτη Μητρόπουλο, Τάκη Θεοδωρόπουλο, Κατερίνα Φωτεινάκη και νέο πρόσωπο είναι ο Αντώνης Κάτσος που επέστρεψε στον Μεσσηνιακό ύστερα από 5 χρόνια.
Τις Ομάδες θα συγκροτήσουν οι Αθλήτριες: Ζωή Αναστασοπούλου, Κατερίνα Αντωνοπούλου, Μαρία-Αικατερίνη Αντωνοπούλου, Δήμητρα Ανδρινοπούλου (μεταγραφή από ΑΕ Πυλαίας), Βασιλική Αποστολάκη, Μικαέλα Αρίζι, Λυδία Βεργετοπούλου, Ιωάννα Βλάσση, Δήμητρα Βρεττάκου, Εύα Βρυώνη, Θεοδώρα Γυφτέα, Νικολέτα Διακουμέα, Μαρίσια Θεοδωροπούλου, Βάσια Καμαρινάκη, Νικολέτα-Μαρία Καρακασιλιώτη, Ουρανία Κατσαρέα, Σόνια Κατσούρου, Κορίνα Κλιάφα (μεταγραφή από Γ.Ε. Αγρινίου), Βάλια Μαγκαφά, Χριστιάνα Μενούνου, Σταυριάνα Μητροπούλου, Ντορίτα Μπαζάνη, Λυδία Νακούση, Σωτηρία Νίκα, Λιάνα Νίκα-Νταγιοπούλου, Νεφέλη Νικητέα, Γεωργία-Αριστέα Παναγοπούλου, Βασιλική Παπαδοπούλου (μεταγραφή από Απόλλωνα Καλαμάτας), Ευγενία Πράσινου, Φωτεινή Σκρεπετού, Μαρία-Βασιλική Σπυροπούλου, Αντωνία Σταυροπούλου, Ανθή Στόλη, Μαρία Στρογγύλη, Ζωή Στρογγύλη, Ευδοκία Σώκου, Βανέσα Τσάνι, Σεϊλέν Τσάρκου, Παναγιώτα Τσερρίκου, Χρυσοθέμις Τσόλκα, Αναστασία Τσοπανάκη, Ζωή Τσούμπανου, Χρυσούλα Τσούμπανου, Άρτεμις Φαντάκου, Κωνσταντίνα Φειδά, Μαρία Χανδρινού, Ξένια Χρονοπούλου.
Καλωσορίζομε όλες τις αθλήτριες, παλιές και νέες, και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με Υγεία και Πρόοδο.


Η Ακαδημία Βόλεϊ θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Κλειστό Παραλίας κάθε Σαββατοκύριακο των ώρα 12.20-13.30 και θα την στελεχώσουν προπονητικά οι Παναγιώτης Μητρόπουλος, Μαρία Χρονοπούλου, Βάσω Θάνου και Αντώνης Κάτσος.