Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 20:11

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στην ανδρική ομάδα και ο νεαρός Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στην ανδρική ομάδα και ο νεαρός Ντάκουρης

Ο 16χρονος Σταμάτης Ντάκουρης είναι ο δεύτερος κατά σειρά νεαρός αθλητής που προωθείται στην ανδρική ομάδα της Καλαμάτας ‘80.


Η προσθήκη του Ντάκουρη στην πρώτη ομάδα, ήρθε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης για την προώθηση ενός ακόμη νεαρού, από τα αναπτυξιακά τμήματα, του Αγγελου Βλάσση.
Σε ότι αφορά τον Ντάκουρη, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και προέρχεται από την ακαδημία των “Λύκων” και στη συνέχεια πέρασε από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα και έφτασε να αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα. Για την προώθηση του στην πρώτη ομάδα, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την προώθηση στην Ανδρική μας ομάδα του νεαρού αθλητή Σταμάτη Ντάκουρη! Ο 16χρονος Καλαματιανός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Για ακόμα μια φορά ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, καταφέρνει να περάσει την πόρτα της Ανδρικής μας ομάδας, πιστοποιώντας την διαχρονική και μεθοδική δουλειά που κάνουμε στα αναπτυξιακά μας Τμήματα! Ευχόμαστε στον Σταμάτη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”.

Η λειτουργία της ακαδημίας

Με τον Διαμαντή Εξαρχέα υπεύθυνο προπονητή θα λειτουργήσει και φέτος η ακαδημία της Καλαμάτας ‘80.
Ηδη η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες έχει βγάλει και σχετική ανακοίνωση για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ακαδημία και να μάθουν το άθλημα του βόλεϊ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: “Γίνε μέλος της κορυφαίας Ακαδημίας Βόλεϊ! Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε το άθλημα του βόλεϊ μέσα από διασκέδαση και δημιουργούμε τους πρωταθλητές του μέλλοντος!
Εξειδικευμένοι προπονητές
Τμήματα για ηλικίες 6 ως 14 ετών
Προσωπική βελτίωση & ομαδικό πνεύμα
Κάνε τώρα την εγγραφή σου και ξεκίνα το ταξίδι σου στο βόλεϊ με την υποστήριξη των καλύτερων!
Υπεύθυνος Προπονητής: Διαμαντής Εξαρχέας
Για πληροφορίες και εγγραφές: ? +306932775609 aokalamata80@gmail.com
Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις ο επόμενος πρωταθλητής!”.