Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 20:58

ΒΟΛΕΪ: Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει η Θεοδωρακέα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει η Θεοδωρακέα

Στον Απόλλων Σμύρνης, που θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής θα αγωνιστεί η Μεσσήνια αθλήτρια Μαρία Θεοδωρακέα.


Τη χρονιά που πέρασε η Θεοδωρακέα βοήθησε συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Μίλωνας να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που τον ανέβασαν στη Volley League γυναικών. Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης δεν ανανέωσε τη συνεργασία με την αρχηγό της ομάδας. Πάντως κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει και τη φετινή αγωνιστική σεζόν, καθώς μια άλλη ομάδα της περιοχή ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι η επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει η 32χρονη αθλήτρια την πλούσια καριέρα της. Θυμίζουμε ότι ότι ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Πήγασο Μάνης και εντός Μεσσηνίας έχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδες της Καλαμάτας, Α.Ο. Ακρίτα, Μεσσηνιακό και Απόλλωνα. Εκτός νομού έχει παίξει σε Αρτεμις Κορυδαλλού, Αγία Παρασκευή, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ΟΦΑ Απολλώνιο και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, με τον οποίο πανηγύρισε δύο ανόδους, η πρώτη από την Α2 στην Pre League και την επόμενη (αυτή που πέρασε) στη Volley League.
Την περασμένη Πέμπτη, η διοίκηση του Απόλλωνα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε και επίσημα τη συνεργασία της με έμπειρη αθλήτρια. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: “Η εμβληματική αρχηγός του ΜΙΛΩΝΑ που την περασμένη περίοδο οδήγησε της ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Volley League, θα είναι φέτος μία από τις σημαίες της Ομάδας μας και θα αγωνιστεί με το Νο14.
Η Μαρία που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον Πήγασο Μάνης (2003-2005) αγωνίστηκε στον Ακρίτα Καλαμάτας, στον Μεσσηνιακό, στην Άρτεμις Κορυδαλλού, στην Αγία Παρασκευή, στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στον ΟΦΑ Απολλώνιο και στον ΑΟΝΣ Μίλωνα και θα είναι η αιχμή του δόρατος στην ομάδα της Βάσως Νικούλη για να βοηθήσει με τις ικανότητες και την εμπειρία της στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την σημαντική αυτή συμφωνία, εύχεται στην Μαρία υγεία, δύναμη και επιτυχία!”.