Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 23:05

ΒΟΛΕΪ: Προώθηση νεαρών αθλητριών στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Προώθηση νεαρών αθλητριών στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα

Την προώθηση στη γυναικεία ομάδα, άλλων δύο αθλητριών της Κλειώς Θεοδωροπούλου και της Εβελίνας Μπεκιάρη, προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.


Πιο συγκεκριμένα, οι δύο 14χρονες αθλήτριες που συμμετέχουν από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασίας της πρώτης ομάδες ήρθαν να προστεθούν στις 4 συμπαίκτριες τους, που η διοίκηση είχε ανακοινώσει την προώθηση τους στο γυναικείο τμήμα, το προηγούμενο διάστημα.
Ο Απόλλωνας συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες και να αξιοποιεί τις ταλαντούχες αθλήτριες που διαθέτει στα τμήματα του. Το δρομολόγιο από την ακαδημία, τα αναπτυξιακά τμήματα και την προώθηση στην πρώτη ομάδα ακολούθησαν και οι δύο παραπάνω αθλήτριες.


Η Κλειώ Θεοδωροπούλου, που αποτελεί την τελευταία μέχρι στιγμής προσθήκη στην πρώτη ομάδας αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, ενώ η Εβελίνα Μπεκιάρη, που αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, είχε ανακοινωθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.
Οι ανακοινώσεις για την προώθηση των δύο αθλητριών είναι ίδιες, με τη διοίκηση του Απόλλωνα να σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι: “Συνεχίζουμε το έργο που παράγουμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα έμπρακτα και με αμέριστη προσήλωση για τα καλύτερα!” και οι ανακοινώσεις καταλήγουν με την ίδια ευχή και για τα δύο κορίτσια: “να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!”.


Θυμίζουμε ότι έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα οι Φωτεινή Λαδά (κεντρική), Ναυσικά Κοτσαρίνη (διαγώνια), Σμαραγδινή Τσουμελέα (ακραία), και Μαρία Χριστοπούλου (λίμπερο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΒΟΛΕΪ ΕΦΗΒΩΝ: Πρεμιέρα με μεσσηνιακό ντέρμπι