Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 16:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό με Παμβοχαϊκό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό με Παμβοχαϊκό

Θετικά στοιχεία έδειξε η Καλαμάτα ‘80 στο πρώτο φιλικό τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας με 3-0 σετ.


Αν και πρώτο φιλικό ήταν ένα καλό τεστ όχι μόνο για την Καλαμάτα ‘80, αλλά και για τον αντίπαλο της που θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμη ένα σετ και σε αυτό επικράτησε η Καλαματιανή ομάδα, με τον προπονητή Ακη Χατζηαντωνίου να χρησιμοποιεί όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεση του.


Οπως είπε και στις δηλώσεις του ο Ακης Χατζηαντωνίου το φιλικό δεν ήταν τόσο για να βγουν συμπεράσματα αλλά κυρίως για να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές να ξεφύγουν από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων. Επαιξαν και οι πιο νεαροί αθλητές που έχει στο δυναμικό της η ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών του και δεν θέλησε να πει περισσότερα, αφού θέλει μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα φιλικά να μοντάρει την ομάδα και να την ετοιμάσει για το πρωτάθλημα.
Το φιλικό παρακολούθησε αρκετός κόσμος κάτι που αποτέλεσε και ευχάριστη έκπληξη, κάτι που επισήμανε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του και ο προπονητής των “Λύκων”.


Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο τιμ μάνατζερ της Καλαμάτας ‘80 Αλέξης Μπούρας.
Τα σετ: 25-17, 25-13, 25-22, (έξτρα σετ 25-16).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Ακης Χατζηαντωνίου): Μανωλάκης, Παλαιολόγος, Χαραλαμπίδης, Βιέϊτο, Σιδηρόπουλος, Αλαμίνο, Ε. Ντάκουρης (λ), Λυκούρεσης, Δαλακούρας, Χαραλαμπίδης, Αραπάκης, Μπιρμπίλης, Βλάσσης (λ), Σκατσίλης (λ), στον πάγκο ήταν οι Στ. Ντάκουρης, Χριστόφας.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χρήστος Βαρδής): Μπακοδήμος, Κεσκίνης, Γιαννούτσος, Μεθενίτης, Αναγνωστόπουλος, Μεϊρέλες, Ηλιόπουλος (λ), Χασάπης, Καννάς, Αρμάος, Κορδαλής, Σταμπεδάκης (λ).

Το άλλο Σάββατο
το δεύτερο φιλικό

Το επόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα ‘80 θα δώσει το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο και πάλι τον Παμβοχαϊκό.
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο κλειστό “Γ. Τριαντάφυλλος” Βέλου-Βόχας.