Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 17:18

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ηττα στο πρώτο φιλικό με Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ηττα στο πρώτο φιλικό με Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο πρώτο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, καθώς έχασε εκτός έδρας από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με σκορ 3-1.


Η νέα εποχή που μπήκε από φέτος ο Απόλλωνας δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου για τρεις σερί σεζόν προσπάθησε να διεκδικήσει την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.
Φέτος η ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά και ουσιαστικά κάνει νέο ξεκίνημα, με το Χρήστο Δημητρακόπουλο, να αναλαμβάνει τα ηνία και με αρκετά νέα πρόσωπα να προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδας που αρχικά θα διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της χρονιάς. Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην “Ελευθερία” για το πρώτο φιλικό παιχνίδι, δήλωσε: “Ηταν το πρώτο φιλικό που στόχο είχε να ξεφύγουμε από τη μονοτονία των προπονήσεων, να δούμε κάποια πράγματα και σιγά-σιγά να μπαίνουμε στη διαδικασία των φιλικών. Εκεί θα βλέπουμε τις αδυναμίες μας και θα δουλεύουμε πάνω σε αυτές ώστε να βελτιωνόμαστε”.
Σε ότι αφορά το φιλικό, ο Απόλλωνας κέρδισε το πρώτο σετ, όμως η γηπεδούχος ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κέρδισε τα επόμενα και πήρε τη νίκη.
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Μαυροειδή, Τσαμπάι, Λεντιόσεκ, Ρεντούμη, Δρούγα, Λαδά, Ευθυμιοπούλου (λ). Ακόμη έδωσε χρόνο συμμετοχής στις Κάκα, Μπεκιάρη, Τσουμελέα, Κοτσαρίνη, Βουλγαράκη (λ), Θεοδωροπούλου, Μ. Χριστοπούλου (λ).