Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 13:06

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 1-3: Φιλικό διπλό στο Βραχάτι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 1-3: Φιλικό διπλό στο Βραχάτι

 

Ζευγάρωσε τις φιλικές της νίκες η Καλαμάτα ‘80 με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, καθώς κέρδισε με 3-1 στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Βέλου Βόχας στο Βραχάτι.


Η Καλαματιανή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο σετ, ενώ το δεύτερο το πήραν οι γηπεδούχοι. Στη συνέχεια οι “Λύκοι” κέρδισαν τα άλλα δύο και πήραν τη νίκη. Ηταν η δεύτερη απέναντι στον Παμβοχαϊκό, μετά και από τη νίκη στο πρώτο ματς που έγινε στην Καλαμάτα, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα.
Ο προπονητής Ακης Χατζηαντωνίου και σε αυτό το δεύτερο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έκανε πολλές δοκιμές, δούλεψε διάφορα σχήματα στα διάρκεια του παιχνιδιού, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δει την ετοιμότητα των αθλητών, αλλά και να “τσεκάρει” ποιο σχήμα από αυτά που χρησιμοποίησε και στα δύο φιλικά φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα.
Τα σετ: 22-25, 26-24, 21-25, 23-25.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Αλαμίνο, Βιέιτο, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστόφας, Μανωλάκης Ε. Ντάκουρης (λ), Παλαιολόγος, Λυκούρεσης, Δαλακούρας, Αραπάκης, Μπιρμπίλης, Στ. Ντάκουρης, Βλάσσης (λ) Σκαρτσίλης (λ).

Το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια της Καλαμάτας ‘80 είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο, στο καθιερωμένο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά που φέτος θα διεξαχθεί για 8η σερί χρονιά για να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου με σημαντική προσφορά στο βόλεϊ της Καλαμάτας, θα λάβουν μέρος ο Παναθηναϊκός, ο Μίλωνας και ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ομάδες που αγωνίζονται στη Volley League. Είναι μια ευκαιρία για την Καλαμάτα ‘80 να τεστάρει τις δυνάμεις απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι αθλητές ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League.
Οσον αφορά την προετοιμασία, η Καλαματιανή ομάδα μπαίνει από σήμερα στην 5η εβδομάδα προπονήσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πρωί γίνονται ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα τεχνική και τακτική στο γήπεδο.

Επίσκεψη στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την “11η ημέρα Σχολικού Αθλητισμού”, ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Ακης Χατζηαντωνίου μαζί με τους αθλητές Μαουρίτσιο Βιέιτο, Χουάν Αλαμίνο και Δημήτρη Παλαιολόγο επισκέφτηκαν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Ο έμπειρος τεχνικός στη διάρκεια της επίσκεψης του, μίλησε στα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων για το βόλεϊ, για το πως μπορούν να συνδυαστούν οι γραμματικές γνώσεις, με τον αθλητισμό και την ακαδημαϊκή πορεία. Μάλιστα μαθητής στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, είναι ο νεαρός πασαδόρος της Καλαμάτας ‘80 που αποτελεί και παράδειγμα, συνδυάζοντας, το διάβασμα στο σχολείο, την ενασχόληση με το βόλεϊ, όχι μόνο στους “Λύκους”, αλλά και σε υψηλό επίπεδο, αφού είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Κ18. Ο κ. Χατζηαντωνίου επισήμανε ακόμη τα οφέλη που έχει ο αθλητισμός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέο φιλικό σήμερα με Παμβοχαϊκό