Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 14:21

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με εμπειρίες παρά τις ήττες, γύρισε από το τουρνουά της Πρέβεζας

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με εμπειρίες παρά τις ήττες, γύρισε από το τουρνουά της Πρέβεζας

Με δύο ήττες ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά του Φιλαθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας ο Απόλλωνας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.


Η Καλαματιανή ομάδα που φέτος θα έχει εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είχε καλή παρουσία στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τη Νέα Γενεά και τον διοργανωτή Φιλαθλητικό, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει και το αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε και στα δύο με 3-0 σετ.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τις αθλήτριες του, τόσο από την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και τα διάφορα συστήματα που δοκίμασε. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνος ώστε οι αθλήτριες να “δέσουν” μεταξύ τους γιατί πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα ομάδα με έμπειρες και νεαρές κοπέλες που προωθήθηκαν από τα αναπτυξιακά τμήματα. Στα δύο φιλικά, ο έμπειρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του. Από το πρώτο παιχνίδι είχε και μία απώλεια καθώς η Σεμπρεβίβα Κάκα, στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε προσπάθεια της, όπου έπεσε πάνω στην Ηλία Ρωσσιάδου, συμπαίκτρια της πέρσι στον Απόλλωνα. Η άτυχη αθλήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι της. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.
Σε ότι αφορά το τουρνουά, ο Ηρακλής Κηφισιάς αναδείχθηκε νικητής καθώς με δύο νίκες απέναντι σε Φιλαθλητικό Πρέβεζας και Νέα Γενεά σημείωσε δύο νίκες. Τη δεύτερη και 3η θέση αντίστοιχα πήραν η Νέα Γενεά και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας.

Αναλυτικά η εικόνα των αγώνων, που έγιναν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, είναι:

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2-3

Στο πρώτο ματς ο Ηρακλής Κηφισιάς παρότι έχασε τα δύο πρώτα σετ στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και επικράτησε στη διαδικασία του τάι μπρέικ με 3-2.
Τα σετ: 25-19, 25-18, 24-26, 21-25, 13-15.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.
Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Ταμπουρατζής): Γιώτα, Γκιαούρη, Κατσιμάνη, Κοντούδη, Αργυροπούλου, Βελλίνη, Γράβαρη, Καραγιάννη, Αγκούλο, Ντεστάκου, Παπαδοπούλου, Τότοκαρ, Τσούτσου, Ζαγαλίκη.

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0

Στο δεύτερο παιχνίδι η Νέα Γενεά πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, όμως δεν το κατάφερε εύκολα, αφού ο Απόλλωνα, ήταν όσο το δυνατόν ανταγωνιστικός.
Τα σετ: 25-20, 25-22, 25-22.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Δημήτρης Φλώρος): Νώτη, Μπαλογιάννη, Μητακίδου, Ράντοβιτς, Τσελλίδη, Ρωσσιάδου, Ζεκιολλάρι, Τσιουκαλά, Μπάλλα, Αλεξανδρίδου, Βλάσση, Φίτσιου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Δημητρακόπουλος): Μπεκιάρη, Θεοδωροπούλου, Δρούγα, Ρεντούμη, Κοτσαρίνη, Λαδά, Κάκα, Ευθυμιοπούλου (λ), Βουλγαράκη (λ), Λεντσιόσεκ, Μαυροειδή, Τσαμπάϊ.

Ο μικρός τελικός

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα 27 και 28 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0 σετ.
Τα σετ: 25-11, 25-11, 25-20.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.
Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Δημητρακόπουλος): Μπεκιάρη, Θεοδωροπούλου, Δρούγα, Ρεντούμη, Κοτσαρίνη, Λαδά, Κάκα, Ευθυμιοπούλου (λ), Βουλγαράκη (), Λεντσιόσεκ, Μαυροειδή, Τσαμπάϊ.
* Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 19 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί στο Κλειστό τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας .

Ο μεγάλος τελικός

Ο Ηρακλής Κηφισιάς όπως αναφέραμε στην αρχή κατέκτησε την 1η θέση στον τουρνουά, καθώς στο μεγάλο τελικό επικράτησε με 3-0 σετ της Νέας Γενεάς.
Τα σετ: 25-19, 25-21, 25-13.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Ταμπουρατζής): Κοντούδη, Γιώτα, Κατσιμάνη, Ανγκούλο, Πότοκαρ, Τσούτσου. Επαιξαν ακόμη οι Βελλίνη, Καραγιάννη, Ντεστάκου, Ζαγαλίκη.
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Δημήτρης Φλώρος): Νώτη, Μητακίδου, Μπαλογιάννη, Τσελίδη, Ρωσιάδου. Επαιξαν και οι Αλεξανδρινού, Ράντοβιτς, Μπαλλά, Βλάσση.