Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 13:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ”: “Αυλαία” σήμερα με Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός και Φλοίσβος - Μίλωνας

Γράφτηκε από τον
ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ”: “Αυλαία” σήμερα με  Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός και Φλοίσβος - Μίλωνας

Η Καλαμάτα ‘80 τιμά τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, ενός παράγοντα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο μεσσηνιακό βόλεϊ, διοργανώνοντας για 8η συνεχή χρονιά το “Τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης”.

Ο δευτεραθλητής της Volley League ανδρών Παναθηναϊκός, ο τρίτος Μίλωνας και ο Φλοίσβος που θα παίξει στην κορυφαία κατηγορία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και μαζί με τους “λύκους” συνθέτουν την τετράδα των ομάδων του τουρνουά.

Έτσι οι φίλοι του βόλεϊ που θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Η δράση ξεκινά σήμερα στις 4.30 μ.μ. με τον πρώτο ημιτελικό Φλοίσβος – Μίλωνας και ακολουθεί στις 7.30 μ.μ. ο δεύτερος ημιτελικός Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός.

Οι νικητές θα παίξουν στον μεγάλο τελικό την Κυριακή στις 6 το απόγευμα και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται για 4η σερί χρονιά στην Καλαμάτα γι’ αυτό το τουρνουά, ενώ ο Μίλωνας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά.

Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.