Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 19:52

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική ήττα από την Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική ήττα από την Κόρινθο

Ενα ακόμη φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε ο Απόλλων Καλαμάτας το απόγευμα του Σαββάτου στην Κόρινθο.


Η Καλαματιανή ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, στο 4ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας από τον ΑΣΠ Κόρινθος, όμως η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Οπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η ομάδα φέτος είναι εντελώς διαφορετική από πέρσι και ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος θα πρέπει να δουλέψει πολύ στη διάρκεια των προπονήσεων, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο με τις αθλήτριες που ήρθαν στην ομάδα από το μεταγραφικό παζάρι, αυτές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τις νεαρές αθλήτριες που προωθήθηκαν από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου. Σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία” μετά τον αγώνα του Σαββάτου στην Κόρινθο, ο προπονητής του Απόλλωνα μας είπε: “Κάθε εβδομάδα γινόμαστε και λίγο καλύτερη. Φέτος έχουμε νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και για να μπορέσουν να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε, όπως προανέφερα θα χρειαστούμε χρόνο”.
Δεν αγωνίστηκε η Σεμπρεβίβα Κάκα, η οποία έχει αρχίσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης ώστε σύντομα να επιστρέψει στις προπονήσεις με τις υπόλοιπες αθλήτριες.
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος ξεκίνησε στην αρχική 6άδα τις Μαυροειδή, Λεντιόσεκ, Τσαμπάι, Ρεντούμη, Λαδά, Δρούγα και την Ευθυμιοπούλου λίμπερο. Ακόμη αγωνίστηκαν οι Τσουμελέα, Μπεκιάρη, Κοτσαρίνη, Βουλγαράκη (λ).