Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 17:51

ΒΟΛΕΪ: Δύο φιλικά ο Μεσσηνιακός με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Δύο φιλικά ο Μεσσηνιακός με Παναχαϊκή

Την προετοιμασία του με προπονήσεις και φιλικά συνεχίζει ο Μεσσηνιακός που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΕΠ.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο, αντιμετώπισε στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου την Παναχαϊκή, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.
Στο φιλικό του Σαββάτου ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 3-1 σετ, ενώ το φιλικό της Κυριακής έληξε 2-2.


Η προπονήτρια Γωγώ Σουρή, είχε την ευκαιρία σε αυτά τα δύο δυνατά τεστ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα των αθλητριών της, αλλά γενικά για την εικόνα της ομάδας.
Στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τις Φωτεινάκη, Κουτσουροπούλου, Ολγα Τσάτουμα, Ασημίνα Τσάτουμα, Τζουάνου, Κόλλια, Καράμπελα (λ), Τσούμπανου, Χανδρινού, Παπαδοπούλου (λ), Κοτσόκολου, Μπαστακού (λ), Νακούση, Γρίβα και Μπαξιβανάκη.


Σχετικά με τα δύο φιλικά, ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού, Χρήστος Ζερίτης, σε ανάρτηση του στη επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, σχετικά με τις δύο αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή, σημείωσε τα ακόλουθα: “ Ένας εξίσου ιστορικός με τον Μεσσηνιακό σύλλογος είναι αυτός
της Παναχαϊκής, με τμήμα Βόλεϊ γεμάτο επιτυχίες. Η ομάδα Γυναικών της φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στα πλαίσια της φιλίας και της αλληλοεκτίμησης που υπάρχει μεταξύ των δύο Σωματείων, ο Μεσσηνιακός φιλοξένησε την ομάδα και αγωνίστηκε μαζί της σε δύο φιλικούς αγώνες στο Κλειστό παραλίας, το Σάββατο 12/10 και την Κυριακή 13/10/2024. Οι προπονητές Γεωργία Σουρή και Άρης Αγγελόπουλος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Για την ιστορία ο 1ος αγώνας έληξε με 3-1 και ο 2ος 2-2, με διαιτητή τον Χρήστο Βλάσση”.