Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 18:31

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Φιλική νίκη επί του Α.Ο. Αιγιαλέων

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Φιλική νίκη επί του Α.Ο. Αιγιαλέων

Στο 7ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας που έδωσε χθες η Καλαμάτα ‘80 στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου, κέρδισε με 3-1 σετ τον Α.Ο. Αιγιαλέων.

Ηταν ένα αρκετά καλό τεστ και για τις δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Pre League, το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.
Ο Ακης Χατζηαντωνίου είδε αρκετά στοιχεία θετικά και αρνητικά από την ομάδα, τα οποία, όπως είπε μιλώντας στην “Ελευθερία”, θα προσπαθήσει να διορθώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι, ο έμπειρος προπονητής χρησιμοποίησε όλους σχεδόν τους παίκτες, εκτός του Σιδηρόπουλου, ο οποίος απουσίαζε καθώς είχε πάρει άδεια, ενώ λίγο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Λυκούρεσης. Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε ο Δαλακούρας έναν πόντο πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο σετ, καθώς μετά από προσπάθεια του, πάτησε στο πόδι συμπαίκτη του.
Τα σετ: 25-16, 25-20, 20-25, 25-22.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χρήστος Βλάσσης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Ακης Χατζηαντωνίου): Βιέιτο, Αλαμίνο, Χαραλαμπίδης, Χριστόφας, Αραπάκης, Μανωλάκης, Ε. Ντάκουρης (λ), Δαλακούρας, Λυκουρεης, Αγγ. Βλάσσης (λ), Μπιρμπίλης.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Βασιλάκος, Λιβαθηνός, Μαρουλάς, Σουάρες, Μούρτζης, Γκάμπριελ, Καραγιώργος (λ), Κουτσοδήμας, Φιλίππου, Ντόντης, Δασκαλόπουλος, Πατρινός, Σαλαβασίδης (λ).