Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 20:44

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Η Καλαμάτα '80 έχασε 3-0 από την Παναχαϊκή και αποκλείστηκε

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε πριν λίγο η Καλαμάτα '80 από την Παναχαϊκή και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Βόλεϊ των ανδρών. Το ματς έγινε στο Κλειστό της Καλαμάτας παρουσία αρκετών φιλάθλων, με τους φιλοξενούμενους όμως να παρουσιάζονται πιο δυνατοί και να φτάνουν δίκαια στη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διατήρησαν εύκολα μέχρι το τέλος για να επικρατήσουν με 17-25. Η ομάδα της Καλαμάτας δεν μπόρεσε να χτυπήσει ούτε το δεύτερο σετ, στο οποίο η ομάδα του Μεσσήνιου άσου Στάθη Ντονά επικράτησε, πιο εύκολα από το πρώτο, με 25-13. Με το ίδιο σκορ, 25-13, επικράτησε η Παναχαϊκή και στο τρίτο σετ φτάνοντας έτσι σε μια σχετικά εύκολη νίκη - πρόκριση στην Καλαμάτα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σαραβελάκης και Χανδρινός.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Βραχνάς, Μάνα, Μανιατέας, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Ε. Ντάκουρης, Εξαρχέας, Π. Ντάκουρης, Κοτσάκης, Καρράς, Αποστολόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λυκούδης, Ντονάς, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Χριστιάς, Μούρτζης, Καραμπέρης, Γεωργακόπουλος, Στούπης, Νικολάου, Μ. Ρουμελιώτης.