Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 19:23

Η Καλαμάτα '80 με νίκη αύριο στο Κλειστό ανεβαίνει στην Α2

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Α' κατηγορία της ΕΣΠΕΠ και να σφραγίσει την άνοδο της για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 εθνική κατηγορία, η Καλαμάτα 80 υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας την ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας.
Αγωνιστικά ο τεχνικός της Καλαμάτας '80 Γιώργος Κουλιέρης θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του, γεγονός που σίγουρα θα του δώσει την δυνατότητα για την καλύτερες δυνατές επιλογές που θα οδηγήσουν την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.
Να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα '80 προηγείται από τη κανονική περίοδο του Κόροιβου με 2-0 και θέλει μόνο μια νίκη για τον τίτλο. Ο Κόροιβος αντίθετα, θα πρέπει να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες για να "κλέψει" τον τίτλο από την Μεσσηνιακή ομάδα.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της Καλαμάτας '80 περιμένουν την μαζική παρουσία των φίλων τους στις κερκίδες του Κλειστού ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την σημαντική για το τοπικό μας βόλει επιτυχία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ