Κυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 20:36

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Η Καλαμάτα '80 δεν είχε λύσεις απέναντι στον Πανερυθραϊκό

Γράφτηκε από τον
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Η Καλαμάτα '80 δεν είχε λύσεις απέναντι στον Πανερυθραϊκό

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η Καλαμάτα '80 στο χθεσινό εντός έδρας ντερμπι με τον Πανερυθραϊκό αφού δεν καταφερε να δώσει δείγματα του καλού αγωνιστικού εαυτού της σε όσους φίλους της βρλεθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Παραλίας.


Αυτά τα αγωνιστικά κενά εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι φιλοξενούμενοι και πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 25-11. Στο δεύτερο η Καλαμάτα '80 προπάθησε και μεχρι ενός ορισμένου σημείου κατάφρε να ανεβάσει σημαντικά τον πήχη του ενδιαφεροντος αφού προηγήθηκε με 24-23 χωρίς να μπορέσει να ισοφαρίσει τον αγώνα αφού οι παίκτες του Πανερυθραϊκού βρήκαν τον τρόπο να παρουν και αυτό το σετ με 27-25.
Ετσι το τελευταίο σετ ήταν ενα αντίγραφο του πρώτου, με την Καλαμάτα '80 να μην καταφερνει να αντιδράσει και τον Πανερυθραϊκό να το παίρνει και αυτό άνετα με 25-11. Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Χανδρινός και δεύτερος ο Σαραβελάκης.
Καλαμάτα '80 (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Βραχνάς, Καρράς, Μανιατέας, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Ντάκουρης (λ) / Π. Ντάκουρης, Μάνα, Κοτσάκης.
Πανερυθραϊκός (Λάιος): Λυκουρέσης, Κρέτσης, Κωστόπουλος, Παπακυριακού, Μαμόπουλος, Κούνας, Αχιλλεόπουλος (λ) / Ρεζκ, Τσαδήμας, Γ. Κωστόπουλος.