Η προετοιμασία για την Α2 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη υπό τις οδηγίες της Γεωργίας Σουρή, που θα στηριχτεί σε ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία, αλλά και νεανικό ενθουσιασμό. Τα νέα πρόσωπα είναι οι έμπειρες Καραμούντζου, Παπακωνσταντίνου, Σερελέα και Ανδρεόλα, που ήρθαν για να συμπληρώσουν τις «παλιές» (Κουτσουροπούλου, Τσάτουμα Όλγα, Μπαξιβανάκη, Κόλλια, Γρίβα, Κοτσόκολου, Καρβούνη) και να ανεβάσουν το επίπεδο των «μικρών» (Τσούμπανου, Νακούση, Παπαδοπούλου, Νίκα, Θεοδωροπούλου). Με βάση την παραπάνω 16αδα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι φετινοί στόχοι θα πραγματοποιηθούν.
Αγωνιστικά, το διάστημα 4 και 5 Οκτωβρίου ο Μεσσηνιακός θα βρεθεί στην Αθήνα για φιλικά με ομάδες ανάλογης δυναμικότητας.
Τέλος να σημειωθεί, ότι οι προπονήσεις των αναπτυξιακών ομάδων (Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και Τζούνιορ Κ14) έχουν ξεκινήσει με τους περσινούς προπονητές (Μητρόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Κάτσο), ενώ και η ακαδημία (με προπονητές Χρονοπούλου, Θάνου, Μητρόπουλο, Κάτσο κάθε Σ/Κ 13.30-14.40) έχει πλημμυρίσει από κοριτσόπουλα που θέλουν να μάθουν Βόλεϊ με όρους και αρχές. Παρότι βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα λειτουργίας της ακαδημίας, έχουν συμπληρωθεί τα 3/5 του αριθμού των παιδιών που θα γίνουν φέτος δεκτά.
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2025 13:41
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προετοιμάζεται για την Α2 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ, ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Γράφτηκε από τον NOTOSPORTΜετά από πέντε χρόνια ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί και πάλι στην Α2 βόλεϊ γυναικών, στην οποία αγωνίστηκε για έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2014 έως το 2020.
Κατηγορία
ΒΟΛΕΥ