Η Καλαματιανή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τις Μπαξιβανάκη, Καραμούντζου, Νακούση και Τσούμπανου, ενώ οι Κόλλια και Παπακωνσταντίνου είχαν περισσότερο τυπική παρά αγωνιστική συμμετοχή, λόγω τραυματισμών. Παρά τις δυσκολίες, οι παίκτριες του Μεσσηνιακού έδειξαν πείσμα και διάθεση, προσπαθώντας να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι σε μια δυνατή και πιο έτοιμη ομάδα.
Η Γεωργία Σουρή χρησιμοποίησε τις Τσάτουμα, Κουτσουροπούλου, Κοτσόκολου, Γρίβα, Καρβούνη, Ανδρεόλα, Παπαδοπούλου, Σερελέα, Νίκα, καθώς και τις Κόλλια και Παπακωνσταντίνου. Στον πάγκο ήταν οι Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και Νίκος Ζεργιώτης.
Την αποστολή συνόδευσαν φίλοι και συγγενείς της ομάδας, ενώ στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» και αρκετοί Μεσσήνιοι της Αθήνας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητριών.
https://notosport.eleftheriaonline.gr/volleyball/item/59949-a2-volei-gynaikon-itta-tou-messiniakoy-sta-melissia-fotografies#sigProIdc516240c42