Κυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 21:38

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια νίκη και μια ήττα για τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Μια νίκη επί του ΓΣ Πετρούπολης με 3-2 σε και μία ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 3-1 ήταν ο απολογισμός του Μεσσηνιακού στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας. Αναλυτικά η εικόνα των δύο αναμετρήσεων είναι:



Ηττα 1-3 από Θρίαμβο

Την ήττα με 3-1 σετ, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν οι παίκτριες του είχαν περισσότερη τύχη και διάρκεια σε κρίσιμα κομμάτια του παιχνιδιού, γνώρισε ο Μεσσηνιακός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Αξιοσημείωτο στοιχείο της αναμέτρησης ήταν σίγουρα το αυθόρμητο παρατεταμένο χειροκρότημα του πρώτου ρέφερι Κώστα Σαραβελάκη (δεύτερος ήταν ο Τσουμελέας) λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο σετ για ένα πόντο που πήραν οι φιλοξενούμενες μετά από μια φάση βγαλμένη από τα μεγάλα ντέρμπι της Α1 εθνικής κατηγορίας. Τέλος παράπονα εκφράζουν οι "πράσινες" για εις βάρος τους σφύριγμα του Σαραβελάκη λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρίτου σετ.
Σετ 25-23, 20-25, 25-27(προηγήθηκε ο Μεσσηνιακός 20-15), 18-25
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:  Σκλήρη, Μπεσή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σουρή, Σαμπάτη(λ), Φωτεινάκη, Νίκα, Εξηνταβελώνη.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Εικοσπεντίδου, Γκότση, Μουτζουρίδου, Ζαχαρέα, Αλιφιεράκη, Στρατίκη, Μαθιουδάκη(λ), Δρούγκα, Σταμάτη.

Νίκησε 3-2 την Πετρούπολη

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ ο Μεσσηνιακός είχε τελικά το αγωνιστικό κουράγιο να ξεπεράσει την κούραση και να γυρίσει το παιχνίδι φθάνοντας στην νίκη με 3-2 στο εξ αναβολής χθεσινό παιχνίδι με τον ΓΣ Πετρούπολης. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χανδρινός και δεύτερος ο Σαραβελάκης.
Σετ 28-30, 16-25, 25-18, 25-14, 15-11
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκλήρη, Μπεσή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σιρινινα, Σουρή, Σαμπάτη(λ), Φωτεινάκη, Νίκα, Εξηνταβελώνη.
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Αποστολογεωργάκης): Δηλαβέρη, Καλιώρα, Σκλιβανίτη, Τζαλαλή, Καφετζή (λ) / Μπαντίδου, Δημητροπούλου, Κατσιμπούλα, Μασούρα, Χρυσοσπάθη, Μόρφα.