Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 10:43

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ετοιμος για την πρώτη νίκη με ΕΑ Πατρών ο Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος για την πρώτη νίκη, ώστε να ξαναμπεί δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου στην επόμενη Α2 εθνική κατηγορία (η ανάδειξη του πρωταθλητή θα γίνει στις τρεις νίκες) ο Ακρίτας αρχίζει απόψε στις 7 στο Κλειστό της Παραλίας τη διαδικασία των τελικών του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ με αντίπαλο την ΕΑ Πατρών.


Αξιοσημείωτο του σημερινού τελικού είναι ότι οι Πατρινοί έρχονται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με το υπέρ τους 2-0 των αγώνων της κανονικής περιόδου κάτι που σίγουρα τους δίνει σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον Ακρίτα που ήταν πρώτος στην κανονική περίοδο όμως τώρα θέλει τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην αντίπαλο του για να πάρει αυτός τον τίτλο.
Να θυμίσουμε πως το ματς της κανονικής περιόδου στην Πάτρα ήταν επεισοδιακό. Ο Ακρίτας είχε πολλά παράπονα και κατήγγειλε επίσημα τα όσα έγιναν στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια τιμωρία στην ομάδα της Πάτρας
Στο σημερινό ματς ο Ακρίτας αναμένεται να έχει στο πλευρό του πολλούς φίλους του Καλαματιανού βόλει γεγονός σίγουρα θετικό για τα όποια πλάνα νίκης έχει ο Κουτράκης και οι παίκτες του. Τέλος, τον πρώτο τελικό θα σφυρίξουν οι Τσουμελέας και Χριστοδουλόπουλος.