Πέμπτη, 07 Μάιος 2015 17:52

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πάλεψε αλλά έχασε ο ΝΟΚ από την Ομόνοια Ναυπάκτου

Γράφτηκε από τον

Παρά την καλή προσπάθεια απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας γνώρισαν την ήττα με 3-0 την περασμένο Κυριακή από την Ομόνοια Ναυπάκτου, στο ματς που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας παρουσία πολλών φιλάθλων.


Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του ΝΟΚ προσπάθησαν πολύ, προηγήθηκαν 24-22, αλλά τελικά η απειρία τα λύγισε και έχασαν το σετ με 27-25.
Στο δεύτερο, ήταν και πάλι ανταγωνιστικές αλλά ηττήθηκαν με 25-18.
Στο τρίτο έγινε και πάλι μεγάλη μάχη. Προηγήθηκε η Ναύπακτος με 9-0, αλλά οι παίκτριες του Γιάννη Σκαρτσίλη απέδειξαν ότι έχουν φοβερή  ψυχή.
Με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισαν αρχικά 10-10 και αργότερα 22-22.
Τελικά, το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελείωσε 25-22 υπέρ της Ναυπάκτου.
Η εικόνα των αθλητριών ωστόσο άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.
Πέρα από το αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΝΟΚ που παίζοντας όλη τη χρονιά απέναντι σε αντίπαλες αρκετά μεγαλύτερες σε ηλικία αλλά και πολύ πιο έμπειρες στέκονται τουλάχιστον ισάξια παλεύοντας ακόμα και σετ που φαίνονται χαμένα. Χαίρονται πραγματικά το κάθε παιχνίδι και υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της διοίκησης του τμήματος.

Νίκη οι παγκορασίδες

Η ομάδα των παγκορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ήταν η νικήτρια στο ματς του ζ' ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ με τον Ακρίτα που έγινε το Σάββατο. Ο Ακρίτας επικράτησε με 3-0 σετ (25-21, 25-17, 25-23) μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των ακαδημιών των δυο ομάδων όπου όλα τα παιδιά χάρηκαν με τη ψυχή τους το παιχνίδι και πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις στους θεατές που βρέθηκαν στην εξέδρα.