Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 15:47

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε μεσσηνιακά γήπεδα από χθες οι Εθνικές Ελλάδας και Κύπρου

Γράφτηκε από τον
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε μεσσηνιακά γήπεδα από χθες οι Εθνικές Ελλάδας και Κύπρου

 

Οι κορυφαίες ομάδες του μπιτς βόλεϊ βρίσκονται από χθες στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του  KBV στην παραλία.

Πρόκειται για την  εθνική Ελλάδας  Κλέπκου/ Κουρτίδου, την εθνική Κύπρου Αγγελοπούλου/Ζακχαίου, καθώς και η ομάδα: Βέλλιου/ Χατζηδημητρίου που πρωταγωνιστεί στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. 

Μαζί τους και οι καλαματιανές Σαμπάτη, Παυλέα που προπονεί ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Ξενάκης.

Οι παραπάνω αθλήτριες θα κάνουν διπλές προπονήσεις (9.30 π.μ. - 12.30 μ.μ. και 7 μ.μ. με 10 μ.μ.) μέχρι και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα λάβουν μέρος στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ ανδρών, γυναικών που θα γίνει στην Καλαμάτα.

Ολα αυτά υπό τις οδηγίες ου ομοσπονδιακού προπονητή Μάνου Ξενάκη και του Πρωταθλητή Γιώργου Κουλιέρη.

Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δουν τις αγωνιστικές προπονήσεις των παραπάνω ομάδων, αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. στο «3ο Open KBV Tournament» στο γυναικείο και αντρικό μπιτς βόλεϊ, με πολλά και πλούσια δώρα από τους υποστηρικτές του τουρνουά.

 

Το εν λόγω τουρνουά θα γίνει, όπως προαναφέραμε, αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του KBV στην παραλία και όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα (693-6708461 και 694-4504721).