Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 13:17

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στη Μεγαλόπολη παίζει σήμερα η Εθνική με την Γεωργία

Γράφτηκε από τον

Με στόχο το δύο στα δύο που θα τις φέρει κοντά στην πρόκριση στην τετράδα του European League 2015, τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών δίνουν σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο κατάμεστο όπως αναμένεται από φίλους του βόλει κλειστό της Μεγαλόπολης (μετάδοση ΕΡΤ 2) το πρώτο από τα παιχνίδια τους κόντρα στην Γεωργία.


Ο προπονητής της εθνικής γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες οι οποίες παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες θέλουν να διεκδικήσουν ως το τέλος τις πιθανότητες πρόκρισης στην τετράδα.
Χθες στο μεταξύ έγινε η τελευταία προπόνηση πριν τον σημερινό αγώνα με την αποστολή της εθνικής ομάδας να αποτελείται από τις Χριστοδούλου, Βεργίδου, Κιόση, Βασιλαντωνάκη, Χαντάβα, Μερτέκη, Νομικού, Γιώτα, Λαμπρούση, Καββαδία, Αρτακιανού και Κελεσίδου.
Τελος με αφορμή τους αγώνες έγινε χθες το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεγαλόπολης η προγραμματισμένη από τους διοργανωτές συνέντευξη τύπου με την παρουσία των Γιάννη Στουραΐτη (Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας), Διονυσίου Παπαδόπουλου (Δήμαρχος Μεγαλόπολης), Βασίλειου Σιδέρη (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού). Αθανάσιου Δάρρα (Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού), Ιωάννη Αλεξόπουλο (Τομεάρχης επικοινωνίας ΔΕΗ), Γιάννη Χλιού (μέλος Δ.Σ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ), του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και της αρχηγού της Εθνικής Ελένης Κιόση.